ИЗВЪНРЕДНО! Доктор Димитров изстрелял цял пълнител по Жоро Плъха

Региони

ИЗВЪНРЕДНО! Доктор Димитров изстрелял цял пълнител по Жоро Плъха

37265
на 07.03.2018
ИЗВЪНРЕДНО! Доктор Димитров изстрелял цял пълнител по Жоро Плъха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фактите са следните – преди да слезе с незаконното оръжие, той наблюдава почти 30 минути. Слиза с предварително заредено оръжие. Когато са се засекли на вратата на гаража, крадецът започнал да го замеря с разни неща, които той смени няколко пъти. По думите му, стрелял е, докато е изпразнил целия пълнител. Един проектил попада в гърдите на крадеца. Това каза по Нова телевизия заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева-Минчева.

препоръчано

Според нея, физическите данни между двамата били в полза на рентгенолога. "Крадецът е по-нисък и с по-ниско тегло. Взимат се под внимание всички детайли, които могат да оразмерят защитата и нападението".

"Доктор Димитров се е опитвал прикрие следите. Учудих се от вчерашното му изказване, след като излезе от ареста, че с едно хвърляне на ножа е получил две наранявания", обяви Галина Андреева.

"Не знам защо доктор Димитров не е позвънил на полицията. Той е бил убеждаван и от човека, който му е помогнал да прикрие следите си, и от неговата леля, но категорично е отказал да се обади на полицията", коментира прокурорът.

Тя категорично отхвърли обвиненията, че прокуратурата се е забавила със събирането на доказателства по случая с убийството на Жоро Плъха от доктор Иван Димитров. "Не смятаме, че сме забавили. Говорим с факти, а не с предположения. Установихме какво се е случило. През цялото време, докато се събираха фактите, работеха всички екипи на прокуратурата и полицията".

"Не нашето забавяне създаде ситуацията, а многото спекулации, които се появиха. Те бяха разпространяване, но вчера бяха категорично опровергани. Кой е техният инициатор, вие предполагам знаете по-добре. Подадено беше, че е имало втори извършител, подадено беше, че е защитавал семейството, което не е вярно, бяха подадени спекулации, че убийството е извършено в жилищен имот, а това не е така. Всичко се развива пред гараж, с излаз на улица", обясни още прокурор Андреева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК