ИЗВЪНРЕДНО! Драма във Варна - мъж плаши да скочи от Аспаруховия мост

Региони

ИЗВЪНРЕДНО! Драма във Варна - мъж плаши да скочи от Аспаруховия мост

21550
на 05.08.2024
ИЗВЪНРЕДНО! Драма във Варна - мъж плаши да скочи от Аспаруховия мост
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

38-годишен мъж заплашва със самоубийство от Аспаруховия мост. Драмата започва късно снощи.

препоръчано

Двама психолози преговарят с него цяла нощ, като работата с мъжа продължава и в този час, заедно с екип от Четвърто районно управление на полицията, предава БНР.

Колегите продължават да говорят с него и да го убеждават. Той е добре познат на органите на реда, това е втори подобен случай за него, коментираха пред Радио Варна от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Квартал "Аспарухово" осъмна рано тази сутрин с огромно задръстване, което стигна до центъра на квартала. В момента движението по съоръжението се осъществява нормално. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК