ИЗВЪНРЕДНО: Жестоките убийци от Негован с още жертви? Проверяват как са починали и други техни клиенти

Крими

ИЗВЪНРЕДНО: Жестоките убийци от Негован с още жертви? Проверяват как са починали и други техни клиенти

174640
на 30.08.2019
ИЗВЪНРЕДНО: Жестоките убийци от Негован с още жертви? Проверяват как са починали и други техни клиенти
Автор:   ПИК

Полицията проверява всички адреси, където двамата изверги Пламен Шлапяшки и Георги Нанчев са извършвали ремонтни дейности. Според разследващите не се изключва версията убийците да са извършили и други престъпления към хора, които са ги наемали в домовете си. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

За момента има подаден сигнал за възрастна жена на 85 години, която според нейните роднини е починала при мистериозни обстоятелства, а след това близките й установяват, че са сменени партидите на апартамента, който притежавала в столичния квартал Гео Милев. Заместник-директора на Национална полиция Николай Хаджиев заяви, че за момента не са открити конкретни данни, които да свързват двама убийци с други съмнителни случаи, но работата по случая и събиране на доказателства продължават, като не се изключва да се открие нов случай, но за момента подобни данни няма. 

Припомняме, че както агенция ПИК съобщи в сряда сутринта Пламен и Георги бяха арестувани в село близо до София, след като повече от седмица полицията ги е следила и са установили, че именно те са извършителите на жестокото убийство на треньора по борба Йордан Атанасов и съпругата му Мариана. Двамата изверги, които извършвали ремонти в жилищата на възрастните хора първо ги застреляли, а след това разчленили телата им в банята, натоварили ги в бидони и ги хвърлили в язовира край Негован. По случая са работили повече от 75 служители, които са стигнали първо до извършителите, а след това до идентифициране на жертвите. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК