ИЗВЪНРЕДНО: Заловиха шофьора на камиона, прегазил детето в Русе

ГОРЕЩО
Крими

ИЗВЪНРЕДНО: Заловиха шофьора на камиона, прегазил детето в Русе

14278
на 12.11.2019
ИЗВЪНРЕДНО: Заловиха шофьора на камиона, прегазил детето в Русе
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията е открила шофьора на камиона, който блъсна и погуби по-рано днес в Русе петгодишно дете. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигналът за инцидента е постъпил на тел. 112 в 11,32 часа. Според първоначалната информация камион е блъснал дете на ул."Бяла черква".

Изпратените екипи на полицията и на Спешна помощ само са констатирали смъртта на петгодишното момиче.

Полицията предприе издирване на шофьора, тъй като той не спрял на местопроизшествието. Така два часа по-късно униформените са открили посочения от свидетели товарен камион. Той е с марка "ГАЗ-53", а негов шофьор е 76-годишен мъж. Изяснява се съпричастността му към пътнотранспортното произшествие.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК