ИЗВЪНРЕДНО! Инцидент с кортежа на Тръмп! Пострадал е полицай от конвоя (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ИЗВЪНРЕДНО! Инцидент с кортежа на Тръмп! Пострадал е полицай от конвоя (СНИМКИ)

11333
на 28.09.2017
ИЗВЪНРЕДНО! Инцидент с кортежа на Тръмп! Пострадал е полицай от конвоя (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кортежът на президента на САЩ Доналд Тръмп попадна в катастрофа на път за летището в Индианаполис, съобщават журналистите от пула на Белия дом.

Отбелязва се, че един от служителите на полицията на мотор, съпровождащ кортежа на път за аерогарата, не се е справил с управлението на двуколесното возило и е паднал. По думите на журналистите, моторът е лежал в дясната страна на пътя.

Полицаят е бил в съзнание и е можел да се движи.



От полицията в Индианаполис заявиха, че полицаят е ранен и е хоспитализиран. По данни на Белия дом, полицаят е със счупен глезен, но като цяло състоянието му е добро. Тръмп вече изрази своите съболезнования във връзка със случилото се.



В Индианаполис американският президент изнесе реч, посветена на данъчните реформи. В момента самолетът на Тръмп вече се е приземил във Вашингтон. Държавният глава пътува към Белия дом.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК