Вход
София
Времето в София 8 o C

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов с гореща новина! 624 млн. лева потичат към училищата и детските градини (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов с гореща новина! 624 млн. лева потичат към училищата и детските градини (ОБНОВЕНА)

на 21.09.2017
7631
47
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов с гореща новина! 624 млн. лева потичат към училищата и детските градини (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
21.09.2017
47
7631

634 милиона потичат към училищата и детските градини в цяла България. Това обяви преди минути премиерът Бойко Борисов.

"Българинът на две места свежда глава с уважение - в църквата и в училището. Където отида, хората ме питат за пътища. От там се започва винаги - от инфраструктурата. Ние като основен приоритет извадихме образованието", заяви Борисов по време на представянето на план за предвидените средства в материалната база на градини и училища.

"Само преди два дни дадохме 720 млн. лв. за училища, детски градини, пътища. Днес са 624 млн. лв. Да не говорим, че ние целево от бюджета по 2-3 млн. лв. давахме. Например за училищния басейн в Благоевград, децата спортуват. Не случайно избрахме и тази дума - образователна инфраструктура, тя подпомага за много години напред икономическия растеж", каза премиерът.

"Към образователната структура и учителите правителството изпълнява стриктно обещанията", уточни Борисов.

"Вложеното не само ще се изплати през следващите години, но и ще бъде добър знак. От 15 септември имаме над 3000 деца, записани да учат,  досега не са учили", каза още министър-председателят.

Дрънкане на оръжие по света е Борисов определи като много обезпокоително. От едната страна е САЩ, от другата е Руси, а по средата изстрелват балистични ракети. "Много е важно училищата да са добре. Там всички отиват и гледат", каза премиерът.

ЕКСКЛУЗИВНО! Волен покани Бойко Борисов на сватбата в неделя

ЕКСКЛУЗИВНО! Волен покани Бойко Борисов на сватбата в неделя

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще...

на 21.09.2017

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
Бойко Борисов с гореща новина! 634 млн. лева потичат към училищата и детските градини....ИМА НЕКУЛКО ВИДА ТЕЧЕНИЕ....БИЕЛО СМРАДЛИФО....И ДРУГИЕ МЕДИСИНЕ ВЕНЕРИКА ТЕЧОВЕ....БАЦО С КОИ СПА ?....
2
Той да даде отговор на записа,където си е идкал 50 млн евра!Пак се прави на ощипан и на благодетел с обществените средства!
3
Браво, докато Гумен Гадев си прави кефа със селската си пръчка, и харчи народни пари, Бойко насочва милиони за благото на народна..
4
Бойко Борисов с гореща новина! 634 млн. лева потичат към училищата и детските градини ....ЖЕНЕРАЛО БЛЕСНА СВЕТНА ДАДЕ ТУТЕН ....И ТРЕСНА ВРАТА НА ТОИЛЕТНА....НЕКОИ ПА Е УКРАДЕЛ ПАПИРА ....А БАЦО ВААТРЕ....с гореща новина! ....
5
Фалете ме устааа..Край няма...
6
50 miliona долара от ряазана бургия исках, а моА прЕател Тайпи в гъЗо ми го натисна...
7
БСПдирастията на Сланинова омера от яд и мъка, за ради това, че няма как да откраднат тия стотици милиони!!
8
Кара-вара и все пътищата са му в устата. Ами да направи тогава културна инфраструктура, медицинска инфраструктура, здравеопазваща, доболнична, болнична, старческа... инфраструктура. Не ставе, бате, само с инфраструктури. Трябва държава. Докато не започнат за се връщан по 50-60 хиляди българи в страната, вместо да бягат, не се хвали с нищо. Мълчи само и работи от сутрин до вечер.
9
Борисов е поискал 50 млн долара рекет
10
Честито! За учителите - нито стотинка! За учениците - също нищо! Някои от посочената партия ще получат пари по тази програма - за образование! Честито!
11
И ще се претворят в стиропор, гипскартон, талащит и пумия от фирмите за кетъринг, нали? Тиква, у СЦЗ б. Стaври че ти пее на ущенце "Огън от любофф" на Въсил Найденоф, докъто те гори със цегара и нема моеш да мърдащ, защото патката му че е зъвряна у газо ти! Така че фнимавай отсега как да си ублекчищ полужението у СЦЗ. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
12
Хубава новина, ама вече не вярваме след потрошените милиарди по магистрали, саниране, стадиони в обезлюдени села.... И вече се питам: колко от тези пари ще потънат в джобовете на наши хора.
13
Ти не разбра ли.Искал ги е от жена ТИ за да я ощастливи,щото слив@та и е хванала паяжина.Червен боуаклук!
14
Всички тези пари ще отидат във фирми на ОПГ ГЕРБ
15
Браво господин премиер.Комунистите пият газ и пикаят олио,щото не можаха да ги докопат да ги ухапят паричките.Червената измет щом реве на умряло значи всичко е ОК!!!
16
на зима ли ще се ремонтират ?
17
Борисов харесва и СПИ само с Кмета на СИМИТЛИ
18
Това е добрата новина. Лошата е, че от 30 до 50%, в някои случаи до 80%, ще бъдат откраднати...
19
И Император БОКАСА Първи направил образователна инфраструктура. През 1976г., ученици от гимназията в столицата на ЦАИ, Банги, отказват да носят униформите, произведени във фабриката на Императора. Императорът ги навръзва легнали на двора на убилището и прави три-четири кръгчета с джипката си. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
20
тоя индивид все по зле изглеждаше!Вижте му фотото-тоя направо за доктор ли,за опяло ли?
21
ВИДОХМЕ "УЧЕНИЦИТЕ" ЦИГАНИ ОТ САДОВО, ДЕТО БИЯТ ВЕЧЕ УЧИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ, ПРЕДПОЛАГАМЕ ЧЕ "ПРОГРЕСА" В ЦИГАНСКИЯ МАНТАЛИТЕТ СЕ ДЪЛЖИ НА "НАЛИВАНИТЕ" МИЛИОНИ В УЧИЛИЩАТА, КЪДЕТО МАЙ ЩЕ ИМА САМО ПО 1-2 ЦИГАНИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ЧИТАВО Е НА ТЕРМИНАЛ2 ? ТА, ПИТАМЕ, ЗА ЦИГАНИТЕ ЛИ СА ПАК И ТИЯ МИЛИОНИ? И АКО Е ДА, ТО НАБЛЕГНЕТЕ НА "ДЖЕЛЕЗОТО" ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СТРУКТУРА - ДА ИМА КАКВО ДА ВРЪЩАТ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ КАТО СИ ОСТАНАТ САМО ТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ! НИЕ ВЕЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ИЗДЪРЖАМЕ ЦИГАНСКИТЕ ТЪРТЕИ НА СОЦИАЛНИ И ИНВАЛИДНИ!
22
Всички новини за Тиквата са горещи. Ако не той няма да дойде Новата година.
23
Няма страшно,че сме на страната на нато.Във втората фаза на войната ще се бием срещу него.
24
Червения ДЯДКА#3 пак О-С-Р-А форума, та чак го омаза.Мирясай бе вампир.Мирясай поне за малко, и си налягай крадливите парцали.ГЕЙ-бе-раст-ки ПОМИЯР. :-) :-) :-)
25
Да не би тиквата да ги дава от джоба си.Това са парите на народа,които по стечение на обстоятелствата банкянския юримат управлява
26
набра ли доброволци за войната с Русия?
27
Това че ще текат е добре Лошото е че никой не вижда към кои фирми ги отнася течението
28
Съсипан съм. От преди два дни заедно с жена ми слушаме записа на телефонния разговор между Цветан Василев и представителката на турската компания "YOZTURK", която е имала намерение да купи КТБ и банка Виктория и да върне парите на Гаранционния фонд. Оказа се вярно, че КТБ е смачкана от Борисов, Цацаров и Пеевски. По лошото е , че Борисов иска на наш гръб да вземе рушвет от 50 млн. долара. Знаете колко хора и предприятия изгоряха. Аз загубих 2,1 млн. лева. Поболях се, ракът продължава да е в мен. До този момент съм заявявал уважение към премиера, имах го за приятел. Оказа се, че той не се е отказал от мръснишкото си мутренско минало, както направих аз. Този път за него прошка няма да има.
29
Смешник ! Да направи сметка,колко училища и детски градини имаше преди 30 г.Сега една шепа хора останахме и той дава ли дава!!! ТЪПАК!
30
Инженер или архитект по образование да беше премиера нямаше да го интересува и привлича като магнит строителството. Управлява вече 3 полумандата непрекъснато и драстично стопяващ се народ от беднотия, болести, мизерия и изобщо не му трепва сърцето, само за строителство и ремонти мечтае. За всички е ясно защо е така, ама нормално и редно ли е това за страна от ЕС
31
Това е то пожарникарско.мутренска работа. Прогони си децата, а им строи детски градини, увеличава заплатите на учителите, а младегите неграмотни и съсипана образователна система. Този човек добре осребрява примиерстването си, ама на цената на какво, и той е смъртен и нищо няма да отнесе на оня свят.
32
Червен ДЯДКА, преди 30г. имаше ли винетки, синя зона, плащания за всеки документ в общините, платен спорт, платено здравеопазване, ЧСИ и частни нотариуси облагани с ДДС, Билети за ГТ по 1.60лв.,платено образование, цигари по 5лв., кило хляб 2лв., имаше ли ги бе НАС-РАН ГЕЙ-бе-раст-ки ПОМИЯР?! Тошо тиквата направи тунели на магистралите, за които сегашната тиква само може да мечтае.И понеже тогава тиквата е ял филии с мас, няма как да знае, че преди повече от 40г. метрото се строеше с къртовски труд, а не както сега...пускаш къртицата, и хоп....готово.РАЗЛИКАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ.....ПОМИЯР.
33
Чиновник учил синчето си как се прави къщичка за птици. Дал му пари за дъсчици и пирони. Детето върнало половината пари на тате и не направило нищо.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Това си е милиард и нещо бе баце, освен за нови заплати, за какво още ще текът,да не стане като мембраната на Цанков камък, а хитрецо
36
Вече ще му викам Б......полу-то. Кмет- полу мандат, премиер- два полу мандата, магистрали- полу направени............. и полувсичко- полунаправено.
37
Всички говорят , че бат Бойко искал 50 000 000 от някакви турци ....рекет , подкуп , комисионна. Наречете го както искате. Ама аз не го вярвам. За какво са му 50 , щом като си има 4 тона суджук , а и чУшмЕната вода му е безплатна. Той не е меркантилен човека и все даром работи на ползу роду. Дори декларира само 24 000 лв спестявания след толкова много години във властта. Нека го ценим , превърнал се е във втория Левски ! Само да ни дадат тефтерчето му , да видимЕ какви ли сметки е записвал там ?
38
Хубаво е , че потичат пари към образованието. Но , гледайте къде изтичат. Контрол , контрол трябва ,Бойко , да знаете къде отива всяка стотинка , а да не се доверявате сляпо на ваши съпартийци. Не е необходимо непрекъснато да се наливат някъде пари , и в същото време никой да не следи къде колко отиват. Защото за тези години на така наречения преход се нагледахме на тарикати ,които харчат народна пара с щирок замах.Така ,че контролът му е майката.
39
АКО ЕДИН ОРГАНИЗЬМ БОЛЕДУВА ОТ РАК С РАЗСЕЙКИ ПАРИТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ !!!!!НО ХУБАВИ ПАРИЧКИ ИДВАТ ЗА ТЯХ , А ГРОБАРИТЕ ЗНАЯТ КАК СЕ "УСВОЯВАТ"
40
ПИТАМЕ.......БОРИСОВ ПРЕСТЪПНИК ЛИ Е?
41
Е, селските училища са пред срутване - ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ И ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО Е ДАДЕНО!
42
ДАЛИ БОРИСОВ Е ПРЕСТЬПНИК? ПРЯКОТО УЧАСТИЕ В ПРЕСТЬПЛЕНИЯ ИЗИСКВА ДОКАЗАТЕЛСТВА , НО И ПРИКРИВАНЕТО НА ПРЕСТЬПЛЕНИЯ , СЬЩО Е ПРЕСТЬПЛЕНИЕ . ТАКА , ЧЕ ОТГОВОРА Е ДА!!!!НАЧИНА ПО КОЙТО Е СТРУКТУРИРАН ПРЕХОДА , НЕ ТЬРПИ ПОЧТЕНИ И ЧЕСТНИ ХОРА !!!!ПРОФИЛА НА УПРАВНИЦИТЕ Е ЕДИН И СЬЩИ!!!!
43
Разберете и с тоз Тиквак Борисов да досаждате, Престанете, защото сега сте полу, но догодина ще сстанете и цяли Тиквета / др.Т.Живков/
44
Нашият мразен премиер,чувал ли е за Наредба 12 на МОН? Колко ст.учители станаха учители и им бе намалена заплатата... Какво увеличение,намаление е Скоро идва Видовден?!! Всеки ще си плати,с лихвите дори...
45
Въпроса е, има ли деца в тези училища?
46
Волен,наздраве! Дано ти е корав х.я Деница иска много...работа
47
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0 XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Синът ми вчера ме пита: „Тате, какво е данък добавена стойност?”. Не ми се обясняваше и просто му отхапах 20% от сладоледа...

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
1540
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Волен Сидеров проговаря ексклузивно - какво ще е бъдещето на обединените патриоти, съюза му с Николай Бареков и отношенията с Бойко Борисов (ОБНОВЕНА)
x
5 храни и напитки, които да приемате след тренировка
x