ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Току-що е входиран сигнал с документи до Националното следствие за престъпни схеми на кабинета "Кирил Петков". Податели - 10 високопоставени лица!

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Току-що е входиран сигнал с документи до Националното следствие за престъпни схеми на кабинета "Кирил Петков". Податели - 10 високопоставени лица!

476052
на 07.11.2022
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Току-що е входиран сигнал с документи до Националното следствие за престъпни схеми на кабинета Кирил Петков. Податели - 10 високопоставени лица!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Току-що в Националното следствие и ВКП е входиран сигнал от 10 високопоставени лица, разкриващ престъпни схеми на кабинета "Кирил Петков". Описани са конкретни факти и обстоятелства, има приложени документи.

препоръчано

Сигналът вече е присъединен към наказателното производство за газовата афера и комисионните, прибирани от посредници на "Газпром" и потъващи в офшорни сметки, свързани с "Продължаваме промяната".

Въпросното производство е образувано по доклад на ДАНС, за който ПИК вече информира.

Става дума за ощетяване на държавата с многомилионна сума пари, неизгодни сделки, криминални действия и бездействия.

ОЧАКВАЙТЕ ЦЕЛИЯ СИГНАЛ И ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ - ДНЕС В 13 ЧАСА САМО В АГЕНЦИЯ ПИК! ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е ПРИ НАС!

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК