ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Д-р Димитров плаче на свобода: Не съм убиец! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Д-р Димитров плаче на свобода: Не съм убиец! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

248798
на 06.03.2018
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Д-р Димитров плаче на свобода: Не съм убиец! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

"Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен и моето семейство това е много тежко! Не ви пожелавам тези изроди, които постоянно се подиграват с нас да влязат във вашия дом. Не се чувствам престъпник. Съжалявам за това, което се случи, не съм убиец!". Това заяви пред ПИК TV д-р Димитров минути след като напусна ареста и се разплака. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Той показа раните си от нож, които е получил в нощта на убийството (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА) . "Слязох да видя какво е откраднато, видях че е разбит гаража. Той хвърли нож по мен и аз се защитих", разкри Димитров през сълзи и няколко пъти повтори, че не е убиец и истината ще излезе наяве. 

"Не искам да обвинявам никого, дори съжалявам за убития Дживизов. Аз просто нямах избор, ако не беше той, щях да съм аз. Той хвърли по мен ножа. Много пъти са ме крали", заяви лекарят. 

"Не мога да дам на моите деца такъв пример. Не съм убиец, нямаше да ме има мен. Втрещен съм от това, което казва прокуратурата. Не ми е добре”, няколко пъти повтори медикът през сълзи. После се прегърна със съпругата си, която дойде да го прибере от ареста.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК