Вход
София
Времето в София 13 o C

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Бруталното зверство срещу добитък е за пасище! Атанас Стойков е бил пребиван, унижаван, а животните му изтребвани! Кои хора от Несебър са му вдигнали мерника и го мачкат! (СНИМКИ18+)

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Бруталното зверство срещу добитък е за пасище! Атанас Стойков е бил пребиван, унижаван, а животните му изтребвани! Кои хора от Несебър са му вдигнали мерника и го мачкат! (СНИМКИ18+)

на 04.06.2017
46583
48
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Бруталното зверство срещу добитък е за пасище! Атанас Стойков е бил пребиван, унижаван, а животните му изтребвани! Кои хора от Несебър са му вдигнали мерника и го мачкат! (СНИМКИ18+)
04.06.2017
48
46583

Бруталното зверство срещу добитък, за което ПИК вече писа, е за пасище! Потърпевш е фермерът Атанас Стойков. Той е бил пребиван, унижаван, а животните му изтребвани! Кои хора от Несебър са му вдигнали мерника и го мачкат! Това става ясно в следващите редове, в които той излага хронологията на страданията му.

И ще го напишем още в началото. Той е вдигнал ръце. Маха се. Просто иска да спаси животните и да ги продаде, защото не издържа.

Откровената изповед на Атанас Стойков пред ПИК започва така:

Обръщам се към Вас с молба за помощ, тъй като при мен се случват ужасни неща и няма към кого да се обърна. В продължение на повече от месец група от четири лица се опитва да ме изгони от фермата ми, като с нечувана дързост и жестокост осакатява отглежданите от мен селскостопански животни. Прободоха с остри шила по няколко пъти във вратовете три бика и една крава. Кравата има вече девет прободни рани, а разплодният бик на стадото - много добро чистопородно животно - за един месец бе прободен цели 38 пъти!!!

Пробождат ги в ребрата, стомаха, врата и гърдите. По този начин са им увредили почти всички вътрешни органи. Бикът и кравата бяха прободени и в основата на езика, след което се получиха ужасни отоци, от които животните дълго време не можеха да се хранят. Бикът ми за този един месец от най- красивото и здраво животно се превърна в жив труп. Загуби половината от теглото си, престана да се храни, козината му се сипе по земята, постоянно лежи и много трудно се придвижва. Звъня почти всеки ден на 112, уведомил съм по компетентност всички: полиция, прокуратура, областен управител, омбудсман, звъня на вестници и телевизия...... но, като изключим ветеринарните, които моментално реагираха, констатираха и описаха множеството прободни рани, от полиция и прокуратура абсолютно никой нищо не прави!

Пробожданията си продължават безнаказано. Бикът ми се пробожда от един до три пъти всеки ден и независимо, че според закона това е криминално деяние и се квалифицира като особена жестокост, досега не са ограничили по никакъв начин достъпа на тези лица до животните ми.

И въпреки десетината срещи , при които на всички съм обяснявал какъв е проблемът , смея да заявя, че досега абсолютно нищо не се предприема.

Дори след обаждане на 112, от полицията не идват да регистрират нападенията, не се търсят улики, не се събират доказателства. Съответно нищо не се подава към прокуратурата и от там ми заявяват, че нямат данни за подобни престъпления!!! ....

И ме отпратиха. Без дори да ме приемат и да погледнат многото снимки с ужасните наранявания.

Принудих се да пиша дори до главния прокурор, а там реагираха много бързо. Но, за съжаление, върнаха сигнала ми отново в прокуратура Несебър.

За съжаление, отново глас в пустиня, и нищо, нищо не се случва! Вчера прободоха бика ми!.. Днес прободоха моя бик отново! Цял ден съм стоял до него, за да го пазя да не го прободат, но така и не можах да го опазя ! И сега гледам как отново кръвта му тече. Вече губя и последна надежда, че ще успея да му помогна. Няма вече и на кого да се обадя! За съжаление, този бик е осъден да умре въпреки усилията, които полагам да привлека нечие внимание, най- накрая ще бъде доубит от насилниците си по този жесток и мъчителен начин пред очите на всички, които бездействат, но получават заплати, за да не се случват такива зверства.

Моля Ви помогнете !

Вие сте последна надежда на това животно да живее !

Ще се опитам съвсем накратко да опиша същността на проблема.

От 27 години отглеждаме крави като за това наемаме пасища от община Несебър. Проблемите ми започнаха, когато започнаха да изплащат държавни субсидии не според броя на отглежданите селскостопански животни, а на площ собствени пасища, които притежавате или сте наели .

Така че в един момент се появиха един куп фирми със знайни и незнайни заслуги към община Несебър, които успяха да се сдобият с хиляди декари общински пасища, независимо че не отглеждат нито едно животно. При това за по един лев на декар, докато всички животновъди заплащат минимум по шест лева на декар!

И в един момент се оказа, че през 2013 г. по всичките пасища, които ползвах, бяха набити маркировъчни колчета, независимо че имах подписан договор с община Несебър, валиден още две години -до май 2015-а.

Отправих няколко писма до отдел Общинска собственост , с молба да получа информация дали има сключени договори с други лица или фирми за същите площи, на които се намира фермата ми, а също така да бъдат уточнени границите на идеалните части, за които имам сключен договор и реално ползвам. Отговорът бе, че няма сключени договори с трети лица, а информация за границите на ползваните от мен идеални части от пасищата упорито многократно ми бе отказвана.

Много по- късно едва чрез съда успях да получа тази така секретна информация и се оказа, че все пак община Несебър е сключила договори за същите пасища и с още две фирми. Едната се занимава със сафарита в Африка, а другата съвсем случайно се оказа на виден общински съветник, от който пряко зависи кои какви пасища ще получи. Междувременно в следствие на двата подписани договора от Община Несебър за едни и същи площи, аз загубих полагащите ми се по закон помощи.

А служителите от Общинска собственост Несебър , за да могат да освободят няколко хиляди декара пасища за шефа си в нарушение на закона , отказаха да преподпишат договора ми, въпреки че имам вече 40 крави.

А за да могат окончателно да ме изгонят от фермата ми, актуваха като водопойна зона пасищата, които повече от десет години ползваме и с цената на огромни средства сме почиствали.

Независимо че актуването на една зона за водопойна е в правомощията единствено на Басейнова дирекция –Варна, след оценка на броя и вида на водоизточниците, както и тези, които реално биха се възползвали от обособена такава. Но това става едва след подадена от общината молба, заплатени такси и след ясно разписана в закона процедура .

А от официалната справка, която съм изискал от Басейнова дирекция –Варна, е видно, че в посочените общински имоти дори няма водоизточници !

А и общоселски стада, които според мотивите на служителите от общинска собственост Несебър биха ползвали тази измислена водопойна зона в района, също няма повече от 40 години!

Междувременно се появиха реалните „заинтересованите лица“ - баща и син Христо Димитров, бивш дългогодишен арендатор на ресторанта в сградата на общината и много близък с общинското ръководство, и синът му Петко Димитров, с когото отглеждат крави на около 3 километра от моята ферма.

Като уговорката е следната: Фирмата на (да го наречем Д.П.) която две години преди да ми изтече договора , с фиктивната водопойна зона , ми отнема пасищата, си прибира помощите, които се полагат за тях, а баща и син Димитрови ще могат да ползват същите пасища с благословията на Д.П. (независимо, че така са в нарушение на закона, тъй като те вече имат наети според броя на животните, които отглеждат, над хиляда декара пасища от общината с ,,договор за индивидуално ползуване‘‘) , като няма да заплащат за тези пасища никакъв наем на община Несебър.

Но при едно условие: Да бъда прогонен от фермата, защото защитавайки правата си, съм станал прекалено неудобен. Опитвайки се да запазя своите пасищата, съм вдигнал прекалено много шум около скандалните им сделки !

И така започнаха ежедневни псувни, заплахи и закани за саморазправа, а когато това не подейства, на 4 април 2015 г. ми бе нанесен и побой от Петко Димитров, в следствие на който получих две средни телесни повреди.

Независимо, че към преписката е приложена съдебно-медицинска експертиза , а самата саморазправа бе записана с видеокамера, до момента (вече повече от две години ) може би отново в следствие на безкрайни роднински връзки на общински съветник Д.П., преписката все още е на етап досъдебно производство!!!

И така започнаха да тровят, убиват и осакатяват животните ми. Миналото лято влязоха във фермата ми и убиха най- хубавото теленце!

Практика е да пребиват или тровят бременни крави, докато абортират. Затова съм принуден да държа по цял месец затворени бременните крави, за да ги опазя, докато се отелят.

Нанесоха жесток побой на единия от биковете ми и докато отида за лекарства, час по- късно пребиха и една млада юница, като в следствие на жестоките удари по главата бяха строшили по един рог и на двете животинки.

Аз самият почти ежедневно при всяко тяхно преминаване през фермата ми съм заплашван, че ще ме палят, убиват, дерат, че едно живо животно няма да остане, и че ако не оттегля жалбата си срещу Петко за побоя, лично Христо Димитров щял да ме гръмне. За заплахите неколкократно съм сезирал прокуратурата

Но всичко това явно им се е сторило много бавно и решиха да ме принудят да се откажа окончателно. За да не си играят да тровят една по една кравите ми, са решили да убият разплодният бик на стадото ми! Разкошно животно чисто породен Абърдин Ангус, които ми направи страхотни малки кравички.

Няма бик, - няма теленца! И тъй като и пари за пасища няма да получа, защото нямам и теленца, въпрос на време е да се откажа!

И така адът започна!

Изкарах ужасно тежка зима, с много сняг и студ, като почти два месеца и половина съм спал в един фургон на фермата при кравичките си, правейки и невъзможното, за да оцелеят. Раждаха ми се малки теленца при -18 градуса, и часове съм ги сушил до печката, за да могат да оживеят... И когато снегът поизтъня и започнаха за първи път от два месеца да излизат около фермата ми, се появиха и първите следи от ботушите на Петко Димитров , и първите прободни рани...

Първа беше най-кротката кравичка ( майката, най-младата юница, която пребиха, строшиха й рога, а след това я прободоха, докато накрая абортира). Тя бе прободена два пъти в основата на врата, а аз отначало помислих, че на нещо се е закачила. Но раните бяха много лоши и кървяха цяла седмица. Оказа се, че много дълбоко са я проболи и че нищо не е случайно!

Същата крава бе отровена по- рано още в началото на зимата броени дни преди да роди и бе прободена в основата на вимето като едва успях да я спася след това. Като по чудо теленцето й (Лъчко) оживя, но заради прободната рана във вимето на майка му , нямаше никакво мляко, и цяла зима съм го хранил с млекозаместител, за да оцелее.

След това за няколко дена прободоха кравата още четири пъти!

Прободоха последователно и другите две бичета в тила с по две прободни рани.

Започнаха всеки ден да пробождат и големият бик на стадото. Първо го прободоха от двете страни в ребрата, като са му наранили стомаха, дробовете и червата. След това го прободоха многократно по една, две, три дупки на ден, в гърдите, врата, езика множество прободни рани в областта на сърцето. Същите прободни рани като другите две бичета получи и в тила, в основата на главата, след което почти не можеше да се изправи и няколко дена безпомощно лежеше на земята. Много пъти бе прободен и в сухожилията на краката. Всичко това продължава вече почти три месеца. За това време съм звънял многократно на всички, за които се сетих. Писал съм жалби до полицията в Слънчев Бряг и Обзор, сигнализирал съм прокуратура Несебър, областен управител, омбудсман, БНТ, главен прокурори ветеринарните служби.

Като от БАБХ Бургас изпратиха комисия, която извърши оглед и изготви протокол от огледа, в който са описани многобройните прободни рани, които съм заснел и с камерата си . Но от тогава инквизицията си продължава . Кравичката прободоха отново два пъти в гърдите и в основата на езика, който ужасно отече и тя почти престана да се храни. Но това също им се видя малко и Петко Димитров, когато изкарвах животните към пасището, прободе показно пред очите ми същата кравичка в трахеята, след което избяга с мотора си.

И за да докажат, че по никакъв начин не мога да ги спра, че никой нищо няма да им направи, влязоха няколко пъти дори във фермата ми, където заключвам бика, за да не го убият. Дори и там успяха да го прободат няколко пъти. При едно от тези пробождания видях Христо Димитров да бяга през оградата към храстите, където се оказа, че беше скрита ладата му, оставяйки след себе си окървавеното животинче.

Последвах го с джипа си и позвъних отново на112 като описах инцидента, човека, посоката и колата, с която избягаха, и че се движа след нея. Нямаше как да не ги спрат, но спряха ги и ....дотам ! Съпроводиха ги до управлението в Слънчев Бряг, но там след ръкуване с няколко от полицаите на смяна подписаха един предупредителен протокол и ги пуснаха. Не си и помисляйте, че могат да ги арестуват за нещо си. Това тука при нас просто няма как да се случи!

А аз звъня вече почти всеки ден на 112 и като някой малоумник обяснявам едно и също… как днес отново прободоха бика ми!!!

А от полицията в Обзор даже не си правят труда да идват на място при сигнал до 112!!!

Така че повечето от тези зверства даже и не идват, за да ги документират, а да не говорим за някакво разследване.

А междувременно бикът след толкова много прободни рани и всички увредени вътрешни органи, почти не се изправя, лежейки в локва зелена водичка, която изтича от него. И малкото трева, която успее да отскубне с отеклия си прободен си език, изтича от него неусвоена от прободените му вътрешности. И докато аз се опитвам със скъпи антибиотици да поддържам живинката в изпонадупченото му тяло - трима- четирима психопати от сутрин до вечер обикалят въоръжени с остри шила около стадото ми, за го доубият.

И така това здраво 700 килограма животно за двадесет дни получи повече от двадесет прободни рани - 48 досега. Пред очите ми се стопи и остана само една кожа от него. Лошото е, че тези садисти са се настървили като вълци и се чувстват толкова безнаказани с подкрепата на общинският съветник , че няма да се откажат, докато не го убият. Не мога да си представя, че това се случва в България, страна официална членка на Европейския Съюз, и със закон за защита на животните, не по-лош от европейските. Но за съжаление такива тежки роднинско-приятелски и финансови зависимости, особено в по-малките населени места, където в почти всички официални структури са назначени само свои хора, нещата не вървят.

И всеки дръзнал да се жалва просто бива смазан. Като поради тази причина тук чувството за безнаказаност и безпомощност най-силно се усеща. Затова при всичките сигнали, които съм подал, така и не можах да накарам абсолютно никой да се размърда, а всичко потъва в безвремието.

… Не можах да довърша писмото, защото като всяка друга сутрин трябваше отново първо да отида на фермата си, където ме очакват банда гладни теленца, а всичко останало е, ако остане време след това. По пътя отново настигнах въпросните господа, които с два джипа се бяха отправили към кравите ми.

Когато ме забелязаха дадоха газ и бързо се скриха в храстите около пасището ми. Два дена, въпреки че валя като из ведро и бях мокър до кости, постоянно бях до бика си и независимо че десетина пъти преминаваха през кравите ми търсейки го, успях да опазя моя Бичко от пробождане.

За тези два дни животинката се посъвзе малко и днес го пуснах да пасе с кравите, като през цялото време съм бил плътно до него , но след 14 часа, за да мога да отида да закупя фураж, дойде да го пази и брат ми. Помислих си даже, че и днес му се е разминало и че сме успели да го опазим, но когато започнахме да прибираме малките теленца към фермата, тези садисти, скрити в храстите, са успели да прободат горкото животинче отново! При това отново два пъти - във врата и отново между ребрата.

Отново звънях в полицията в Обзор, а после и в полицията в Слънчев Бряг, но за съжаление ми заявиха, че нямат и намерение да идват и да търсят извършителите , въпреки че те още бяха около кравите ми. А пътят към Св. Влас е само един и че няма как да се скрият. Не пожелаха да дойдат, за да констатират какво са направили на бика ми, въпреки че за това получават заплати. Казаха ми отново да ходя и да пиша за пореден път още една жалба в р.п.у.-то ... А тези жалби плащам много скъпо, защото при всяко ходене до РПУ-то те отново го пробождат!

Горкото животинче преди два дена беше толкова зле и чувствайки, че вече си отива, мина и подуши на прощаване едно по едно всичките си теленца... Тъжна и трогателна картина...

Днес вече си мислих, че е малко по- добре и че му се е разминало, но гадовете пак успяха да го промушат ! Вече съм сигурен, че това добро животно просто ще бъде убито като куче пред бездушните погледи на всички, а аз съм принуден безпомощно да гледам как ден след ден се мъчи и как пред очите ми го доубиват безсилен да му помогна.

Успях да прибера моя Бичко във фермата, където животинчето се сви безмълвно в най-тъмния ъгъл сковано от болка , опитвайки се да скрие от насилниците , а кръвта му - капка по капка, си изтича в сламата, която бях му постлал. Опитах се да си представя болката, която изпитва така жестоко намушкан на толкова много места - вече 22пъти!!! Бях приготвил спринцовката, за да му поставя в неговия случай така необходимия антибиотик , а то ужасено ме гледаше обезумяло от болка, недоумявайки защо го осакатяват така ... Оставих я за утре, сърце не ми даде да го мъча повече днес.

- Ех, Бичко, как да ти обясня на колко мръсни далаверки пречиш? И колко алчни и жестоки хора има, които имат повече хотели отколкото кравички в твоето стадо, които не се спират пред нищо и за няколко лева са готови човек да затрият, а камо ли тебе. И в колко сбъркана държава сме имали „щастието“да се родим, където животът ти пукната стотинка не струва. А на нормалните хора, които се опитват с труд да си изкарват хляба, гледат като на луди, а лудите вършат зверствата си безнаказано под бездушните погледи на чиновниците… И как, за да имаме изобщо някакъв шанс да спасим черната ти кожица, трябва да се надяваме единствено на някого, който след като си изпие кафето, да се размърда чак някъде в далечна София...

Дано да оцелееш , за да ви изпратя някъде по-далеч от тука, където без да те е страх, че ще те убият, да се радваш на теленцата си. И дано и аз да успея да се махна от тука някъде по- далече, в някоя по-нормална държава... Докато и аз съвсем не съм изгубил разсъдъка си . Защото да гледаш животни в България е пълна глупост. Дори най упоритите като мен разбраха, че това е мисия невъзможна и отдавна се отказаха и напуснаха страната.

Помогнете ми да спасим това добро животинче! И то е живо същество и има право да живее!

P.S - Това писмо бе написано на 27 април, като от тогава моят бик получи още три прободни рани, а аз отново бях нападнат с тояги от същите лица, като едва не строшиха крака ми.

И сега посред нощ, докато там в гората отново кръвта му тече, аз с все по-изчезваща надежда да се опитвам да привлека нечие внимание. Защото за съжаление в България да те прободат 40 пъти за два месеца не е новина нито за медиите, нито за природозащитните организации.

А полицията меко казано просто е абдикирала от задълженията си. Днес отново видях Христо Димитров сред животните ми, а когато ме забеляза, се качи в колата си и избяга, оставяйки след себе си отново прободен и окървавен бика ми. Отново звънях на 112, и отново от ПУ –Обзор ми обясниха за пореден път, че няма да дойдат...

Не зная вече какво да правя! Не мога да опазя да не убият това животинче! Страшно е, че нито една Институция в България не работи и никой не иска да си помръдне пръста. След два часа (5,00) започвам новият работен ден, с надеждата, че когато отида на фермата си, да го заваря все още жив, а след това ще бъда щастлив, ако успея до вечерта да го опазя да не го прободат отново.

Вчера прободаха бика ми още два пъти - във врата и в областта на сърцето. Днес е вече 2 юни, а бикът ми беше прободен отново.... Това е вече 53 –тата прободна рана !!!

(б.а.- снимките могат да се ползват)    

Сподели:
Напиши коментар »
(48)
1
САБОЛЕЗНОВАНИЯ ОТ ТИКВАТА !....МНО Е ВААЖНО БОРИСОФ А ПРАТИ САБОЛЕЗНОВАНИЯ !.... МА РААЗБЕРЕТЕ БЕ ГОВЕДА !....АКУ НЕ СТЕ МНО ПРОССТИ....КООЛКУ ПОВИЧЕ ГЕИОВЕ ПОВИЧЕ ТЕРОРИЗАМ !....МНО Е ПРОССТО !....
2
Покъртително. Горките животни. Къде са защитниците или те защитават само кучетата.
3
това е няма защита на обикновените хора ,а се обиждат като ги критикуват и наричат с епитети
4
патриотите да се заемат , обърни се към Симеонов ,само те могат да помогнат
5
При такива обстоятелства на човек му хрумва само едно... да хване пушката. Така ще ги пробода тези копелееета, че свят ще им се извие. Другото е ясно, аз ще лежа в затвора, а те ще на невинни жертви, ако някой от тях оцелее. В такава държава живеем ... Или ни дайте право "моя дом моята крепост" , или се захващайте с работата си. Че чувам, че полицията искала пак по-високи заплати. Ами прави са ... за всичко друго има пари , за тях и пенсионерите няма. А за циганите има 80 милиона за поредната псевдо интеграция. Увеличавам заплатите на полицаите, давам им правото да стрелят на месо, ако се наложи, а не да ги уволнявам дори и при неизбежни ситуации ако са застреляли някого, и след това правя присъдата за корупция на полицай ДВОЙНА , И БЕЗ ПРАВО НА ПРЕДСРОЧНО ОСВОБОЖДАВАНЕ. И да видим ! п.с.ПРизовавам властите.... Защитете човека, няма изверги като тези. Човек, който може да прави такива неща на животни, без каквото и да е угризение на съвестта, си е чист масов убиец !
6
Всички дерибейства и убийства над хора и животни ,са работа на отрепките ,покровителствани от мутротиквата!
7
Всички изброени, т.н., Институции, ще реагират светкавично, в момента, който прободеш със шиш, някой от насилниците?! Бъди сигурен!
8
Тия крави нямат ли си кравар - пастир ами ако влезнат на некоя бавичка в градината и я опскат.
9
Малък, но много прост и злобен народ.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Брат хващай пушката и ги трепи тоя копелета шибани държавата за пореден път ще проспи всичко.
12
до 8 да те опаскат отзад Анадолските манафи олигофрен.
13
До 12 и в моя край ги има същите олигофрени затова давам само пример че могат да съсипят труда на други хора.
14
Ами скрий се в обора и ги причакай.Нямаш ли вила или подострен кол?Една лопата в главата и после в дерето.Толкова ли не ти стиска.От затвор се излиза ама от гроб?Това е България,всичко се решава с връзки или като в дивия запад.
15
нали искате герб ето ви герб да гледаш 40 крави и накря да ги убиват всеки ден без някои да си мрьдне прьстта
16
Познавам човека.Всичко е така както го е описал.Тези изверги не се спират пред нищо.Предлагам на обществото да ги изпратим на ислямска държава.Там може и д а намерят възмездие.Дръж се Наско.Твоите приятели са с теб.
17
МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА,А ВИЕ СТЕ РОБИ И РАЯ , И С ВСИКИ ИЗМИНАЛ ДЕН НЕЩАТА ОТИВАТ ОТ ЗЛЕ ПО НА ЗЛЕ
18
Втози район е разпределен от дерибеи и разни категории богаташи и немогат да поделят територията за влияни
19
Е,как няма да бягаме в странство ?! Нито държава,нито полиция,нито закони......Започнеш нещо,веднага се появяват мафиоти и богопомазани,които всячески гледат да те опоскат и съсипят.Армията чиновници,които отглеждаме не си вършат работата.Бог високо,цар далеко!
20
Три идеи 1гледай Денис белята има много интересни трикове. 2 плати си на охранителна фирма с видео контрол 3 застраховай животните.
21
Крадливата ...........,която укрепи позициите на земеделската мафия какво мисли по темата???Остава ни да вярваме,че Господ бави,но не забравя......Дано доживеем справедливост.
22
Вместо нецензурните изказвания, ако всеки се замисли, че целият народ е в това окаяно състояние, поради безверието и непокорството и бунта против Създателя на вселената. Бог казва, ако се смирите, и изповядате греховете си и се превърнете от тях, и потърсите лицето Ми, Аз ще узцеля земята ви и ще дойдат освежителни времена от Господа. От неверието в Господа на силите, на духовете и на всяка плът, произтичат всички други грехове: гордост, бунт, алчност, омраза, гняв, ярост и т.н. Ако вместо да злобеем и подстрекаване към престъпление, се смирим и извикаме към Всемогъщия, Праведния, Справедливия Съдия, Той ще въздаде на злите, според злото, което вършат. Господ е и Защитникът. Но трябва да представим нуждите си, проблемите си, грижите си на Него.
23
Преди месеци с фанфари бе назначена за главен прокурор в Несебър госпожа. Бошнакова тази поръчкова прокурорка.Очакваите още хаус в Несебър и още по голямо бездействие на полиция прокуратура съд.Това корупцията ишуробаджанаштината си е държавна политика на правителството на Борисов и неговите сатрапи
24
Атанас вие трябва да се радвате че няма правосъдие в България до сега щяхте да сте в затвора за изнасилване и побои над възрастен човек за което сте осъден а горките животни страдат от вашия болен мозък Явно нещата не се развиват по вашия сценарии и станахте ГОРКИТЕ
25
Samo v bg nishto ne cuvam za dobro vse Problemi na bednia I trudolubiv narod A banditite si jivurkat ZA tova nikoi5 ne ostana v NASHATA KRASIVA STRANA
26
В държавата на мафията престъпниците не само не се наказват, а напротив те се толерират от държавните служители заради пустата корупция и шуробаджанащина. А Бойко има да се чуди защо докладите на ЕС били вечно негативни като толкова много прави завалията но не е ясно в каква посока работи, случката с нещастния трудов човечец говори ясно
27
Абе братче ти пушка нямаш ли , кво ходиш да се оплакваш
28
благодаря ти родино мила!че ме прогони в чужбина
29
Бих ви дал съвет да си наемете охранителна фирма, която да сложи камери из целия ви имот, застраховайте животните и направете елетрическа ограда, купете си електрошоков пистолет и се скатайте в обора при бика,а който реши да влезе ще разбере що е истинска болка!
30
Благодаря на всички за полкрепата!Аз имах законно оръжие,но господа полицаите ми го прибраха за да не би случайно да нараня някои от прияителчета им, докато нощем се грижат за здравето на кравите ми. Затова сега ще трябва като неандертаци да ги трепем с камъни и дървета. Но за съжаление това е нивото на съвременна европейска България.
31
Атанасе хубаво ти беше като биеше възрастните си колеги и ги принуди да си продадат животните а сега не можеш да си постигнеш целите и реши да очерниш хората а себе си да изкараш жертва.Ти си луд. И не забравяй че има хора които те познават и знаят колко струваш.
32
Нещастник, ако ти беше постигнал целите си в живота нямаше да се срамуваш да напишеш името си . И нямаше да се криеш из храстите като мишок, в желанието да докажеш на себе си колко голям мъж си ,пробождайки девет пъти една кротка кравичка, чиято единствена вина беше , че ми роди едни страхотни теленца.А колко луд съм даже не можеш да си представиш . Особено когато след шест дена адска агония, и неописуеми мъки си отиде от този свят кравичката която отровихте. И не луд, а побеснявам когато докато. със системи се опитеахме да облекчим страданието на горкото животинче , сбъркани плазмодии като вас лазейк из храстите , за пореден път са проболи бика зад гърба ни .
33
Боже Господи................................ Много ми е тежко, след като видях тази статия.......безумие....Антихрист. Добри хора, правете добро.........защото злото е в преповече!!!
34
Тази измет да не е безсмъртна?Остави тези места,то никога спор за земя не е бил на добре.Но най-добре такъв боклук да бъде унищожен.Толкова рядко се срещат трудолюбиви хора и се намират такива да ги съсипят.Озлобени били боклуците.Най-добре да мрат.И все някой ден ще си го получат.Вечни неща няма.Такъв боклук се унищожава скришом.
35
За какъв побой над възрастни става въпрос,Атанас?Какви ги плещи този,отгоре?Истина ли е?Ако не е,ще се радвам.Не разбрах къде са скапаните защитници на животни или за тях съществува само грозния,ненужен уличен помияр?ЕРД не е ли гръбначно животно?Или само ненужните животни защитавате?С какво ви е толкова полезен помиярът,ако няма хора като Атанас,които да произведат и месо,ако щете,за да си нахраните вашите лаещи боклуци?Аман!
36
Г-н Стойков,не си ли разбрал защо бягат младите българи от България?Ей заради такива катили, дето ти избиват животните!По-добре да миеш чинии в Германия,отколкото да съсипят труда,бизнеса и мечтите ти!
37
Отче Паисий, питаш ли още защо се срамуваме да се наречем българи?!
38
Обадихте ли се на телефона в Брюксел, оставен по-горе?
39
Потресена съм! Пълно безумие, което се случва в една безумна държава! Г-н Стойков дано да опазите животинките. Изпратете писмото и "невероятните" снимки до повече медии. При липсата на правосъдие в България, явно само направен репортаж и показан по телевизията или по Интернет може да предизвика реакция. Ако и това не помогне, дано се намерят добри хора, който да приемат животните за да ги отгледат живи и здрави и дано да не е вече късно!
40
Това ми се струва несериозно и фанатично писание.Лудите са повече в нашата държава. Бизон да беше щеше да умре 50 пробождания
41
Наско наби двама идиота които цял живот си го търсеха и си мислиха че са господари на гората има живи хора във Влас които могат да потвърдят как го псуваха на майка всеки божи ден и какви ли не обиди е понесъл а пък за пребитите изроди да ги попитат как цепнаха топките на породист и скъп бик на Тольо Транов за да не дава поколения и колко много издевателства над животни мога да напиша ама по нататък
42
Наско виж сега аз какво ти предлагам, ако поне малко си загрижен за тези животни трябва да ги вардиш с пушката, вземи един път едно огнестрелно оръжие с теб и само чакай. Като дойдат същите стреляш и заравяш някъде, то е ясно че тея копеленца от полиции и прокуратури няма да ти помогнат! Има си една поговорка, ако сам неможеш да си помогнеш няма кой да ти помогне...
43
Моля автора на пост 24 с никнейм 333 да ми пише на e-mail: ankos123@abv.bg относно случаят с Атанас Стойков за който споменава,явно е че знаете нещо което не е излизало в медиите,искам да разнищя случая до край и ми трябва информация за човека Атанас Стойков,всякаква информация.Нещата изглеждат много съмнителни които са описани в статията и определено не се връзват.Искам да подчертая също че съм ходил на място при човека и съм виждал животните и съм разговарял с него,и също така продължавам да твърдя че нещата са много съмнителни.Ще съм много благодарен на каквато и да е информация относно случаят и относно самият човек Стойков.Двама човека споменават интересни неща за него в коментарите си,ще съм благодарен ако някой от тях ми пише на пощата и даде информация.Заемам се да оповестя нещата в международна медия в Европейският Съюз.Благодаря на всеки отзовал се предварително.
44
Вземете си охрана,която да ви пази фермата и животните,ако не можете преустановен бизнеса си там и се преместете на друго място.Стига сте оставяли да измъчват и убиват животните ви.Те не са виновни,имате разум,еазрешете проблема.Очевидно не искате това да продължава.Институжиите са тромави и корумпирани защита от тях не чакайте.Дистатъчно са пострадали животните ви,стига сте губили време ,а действайте.Охрана или се махнете от там и преустановен дейността.
45
Здравейте, Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)
46
nase as sam ot sv vlas,xubavo li nabi tomo kor6utov i v bolnica be6e 4oveka,xubavo li ti be6e kato bi ivan kozarov,xubavo li ti be6e kato prebi xristo men4ev,nie ni6to ne sme zabravili,nikoi v sv vlas ne te obi4a znae6 go za6toto si mrasnik,i ne se oplakvai 4e ti dup4at jivotnite ne se opravdavai s tiax za6toto vlas4ani ne viarvat,a takiva deto ne te poznavat vab6te da ne pi6at tuk,eto 4e doide vreme i ti da si pla6ta6 za tvoite poboi koito ti napravi xa kaji ne6to za6to gi prebi tezi xora i be6e podsadim,i posle xodi da im predlaga6 pari te sa jivi ne zabraviai,xak da ti e sega
47
ei goliam artist toia nasko,xora koito ne go poznavat da ne pi6at,elate parvo v sv vlas pitaite mestnite xora za nego i togava pi6ete v negova za6tita
48
Няма да се оправи положението, държавата и институциите не си вършат работата. Ако сте работили в американски фирми, ще знаете че този тип проблеми се решават само с ескалация. След като локалните институции не си вършат рабоата се отива в глобалните за държавата ако и те не съдействат, ескалирате до омбудсмана, ако и той не съдейства се ескалира до европейската комисия. Нека европейската комисия даде отговор на следният въпрос - кога институциите в българия ще започнат да си вършат работата? Нека европейската комисия отговори на този въпрос, сигурен съм че те ще бъдат много зарадни от него. Горещ телефон на еврпйеската комисия - 0080067891011 . Ще ви отговорят на български. Единствено ако се ескалира проблема ще се оправи иначе не. Като няма нужда да съдите държавата прекалено тежко и бавно е. Просто се оплачете че държавата не си върши работата, институциите не ви съдействат, и ви подлагат на пренебрежително отношение. Това е достатъчно.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19513
архив

“А тук са хвърлени много ребьонки.”
(Т. Живков към виден дипломат от СССР при посещение на развъдник за риба)

няма нови новини
Днес: 235
hot
най-четени новини в момента
сега
2986
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: МВР и прокуратурата с първи подробности за касапницата в Нови Искър - убиецът лъгал, че близките му са на погребение (ОБНОВЕНА)
x
ПЪЛЕН ШАШ: "Калашников" създаде дронове-камикадзе (ВИДЕО)
x