ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК: Изненадващо посещение на "Чаталджа" - олигархът Пламен Бобоков на тайна среща с Кирил Петков (СНИМКИ)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК: Изненадващо посещение на "Чаталджа" - олигархът Пламен Бобоков на тайна среща с Кирил Петков (СНИМКИ)

269146
на 03.07.2023
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК: Изненадващо посещение на Чаталджа - олигархът Пламен Бобоков на тайна среща с Кирил Петков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Олигархът Пламен Бобоков изненадващо се появи в неформалния офис на "Продължаваме промяната" на столичната улица "Чаталджа". 

препоръчано

Преди броени минути автомобилът с дипломатически номера на русенския олигарх паркира пред къщата, в която живеят Асен Василев и семейство Лорер, видяха на място единствено фоторепортерите на ПИК.

Обвиняемият по делото "Боклукгейт" пристигна непосредствено, след като в бърлогата на "Промяната" дойде и Кирил Петков. Според информация на медията ни, късно снощи той се е върнал от Гърция, закъдето отново отпраши след лидерската среща с ГЕРБ-СДС в Народното събрание миналия вторник.

Петков дойде в джипа, с който обичайно се придвижва - Фолксваген Туарег. Шофьорът на лимузината на Бобоков пък послушно изчака срещата му с Кирил Петков, а вероятно и с Асен Василев, и другите от главатарите на "Промяната", да приключи. Тя продължи около два часа.

ПИК припомня, че със същия дипломатически автомобил БМВ, самообявилият се за честен бизнесмен Бобоков отиде на крака при Кирил Петков в министерството на икономиката, когато харвардецът бе служебен министър (виж под папарашките снимки). 

Според публикации в медиите, тогава Бобоков и Петков са договаряли политически проект, който милионерът да финансира.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК