Вход
София
Времето в София 7 o C

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

на 03.01.2018
167500
14
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК TV! Последни подробности за жестоката касапница в Нови Искър - открит е трупът на убитата Кети (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

С всяка минута изплуват поредни шокиращи подробности за зверската касапница в Нови Искър, предаде репортер на ПИК TV от мястото на събитието. Потвърдена е информацията, че трупът на убитата съпруга Кети е открит от разследващите и затова отцепената от разследващите територия е утроена, като камери и външни лица не се допускат на близо километър от къщата и от мястото, където е открит фамилния джип.

По информация на свидетел, който е приел да стане поименно лице Неделчо и Георги са били убити първо в кухнята, а телата им са преместени в спалнята, като са били застреляни с повече от един куршум. Майката на Кети Николова Кюхова пък била застреляна в леглото, като жената е била трудно подвижна. На втория етаж пък са били намерени телата на Нанси, приятеля й, както и на кучето. 

Късно снощи разследващите са открили и джипът на семейството БМВ Х-5, а по непотвърдена инфромация и тялото на 44-годишната Кети, която беше обявена за издирване. От МВР отказват всякакви подробности за жестокото убийството и не потвърждават нито убийството на Кети, който по думите на Йордан Георгиев е била убита по същия начин - с изтрел в главата. До колата бе намерено и тефтерчето със сметките на семейството.

"Семейството е много добро. Сядали сме на маса многократно, откакто живеят тук от година и половина. Не сме били тук, защото бяхме на почивка. Но семейството бе добро, възпитани хора, отношенията им бяха добри. 

В тях гости не са идвали освен брат му на Неделчо, който ги посещаваше", обясни съседка на семейството пред камерата на ПИК TV.

Водещата на ПИК TV Ива Николова съобщи, че е потвърдено, че трупът на Кети е открито то полицията до джипа на семейството. В момента полицаи с металотърсачи търсят оръжието на престъплението, тъй като то още не е открито.

ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Николай Радулов: Убийството в Нови Искър е битово, семейството е теглило заем

ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Николай Радулов: Убийството в Нови Искър е битово, семейството е теглило заем

Очевидно е, че убийството в Нови Искър е предварително...

на 03.01.2018

Полицията преди минути започна поетапно да се оттегля от мястото на кървавия инцидент и остана само охрана на къщата на семейството, както и по улицата около нея. Спешните екипи от криминалисти си тръгнаха и следствени действия текат само в къщата на фамилията.  

Съсед разказа пред камерата ни, че семейството било добро, а децата много свестни. Зетят на убитата Кети е бил много добро момче, което поправяло колите и моторите на местните в Нови Искър, обясни още комшията. 

 

Гледайте по ПИК TV и очаквайте подробности в ПИК!

Сподели:
свързани новини
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ето го джипа на убитото семейство от Нови Искър (СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ето го джипа на убитото семейство от Нови Искър (СНИМКИ)
Информацията, че джипът на убитото семейство от Нови...
на 03.01.2018
ИЗВЪНРЕДНО! Нови горещи разкрития за касапницата в Нови Искър (СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО! Нови горещи разкрития за касапницата в Нови Искър (СНИМКИ)
Жестока е била гледката на касапницата в Нови Искър....
на 03.01.2018
Напиши коментар »
(14)
1
Как собственика на джипа първо ше убие жената и пеша ше иде да убива и другите ви да ке качи на х5 бе нами гва пърно ка избили семейството после са отвлюкли жената с х5 и са я проснали в гората там е заровила парите от тефтерчето
2
Докога ще мъчите изсъхналия прилеп Ива Николова с микрофона. От тая нищо не става
3
Новините като криминален филм ,не се знае какво ще стане до последно,с неочакван край!Шерлок,Агата..и тн.!..филия с мас да ядат.в крак с първия филмаджия на БГ.
4
Под мъдрото ръководство на булката от Симитли, народа изтрещя.
5
.....ЦАЦО ВИКА.....ЦЕЛИЯ КАПАЦИТЕТ НА ПАЛИЦЯТА РАБОТИ !....СА ЗАМАЗВАТ СЛЕДИ ....ОБИКАЛЯ КОТУ ЛУДИ ЦЕЛО СТАДО.....И....НИКЪФ РЕЗУЛТ !....РАДЕФ НЕ ТОЯ ОНЯ СИ ПУДАВА ОСТАФКАТА !.....ИЗПРИКАЗВА БЕЗУМНИ ГЛУУПОЗТИ !....КОИ НЕ СА РАБОТА НА ЕДИН ГОБАРСКИ МИНИСЕР !.....А ЦАЦО БЕШИ НАПРАО БРИЛИАНТ.....КУМЕНТИРА ПАЛИЦЯТА.....КОИЕ НЕ Е НЕГУВА РАБУТА !.....НЕШТАСНИ СБАРКАНЯЦИ.....ТВА Е МАСОФ ГРОБ БЕ ....ГЕРБ ФОККИ !....И ТВА УБИСТВО НА ПЕТИМА !.....ПЕТ !.... НЕМА А БУДЕ РАЗКРИТО !....
6
Обвинете Нинова и БСП ,че ги е убила.Зашо криете информацията.
7
ГЛЕ СА....НОВИ ИСКАР ТЕХАС....А ОТАТАКА Е МАКЕДОНИА !.....НАЧИ ДИАВОЛА Е ОСТАНАЛ БЕЗ ПАРЕ ?.....А ?....БЕЗПОМОШНА БЕДНАЯ ПАЛИЦЯ.....ЛУЦИФЕР ШЕИ КУПИ КУНСЕРВИ !......ШО СА ИЗТЕПАНИ СИЧКИ НАЧИ ДА НЕМА СВИДЕТЕЛИ.....И КУЧЕТО.....НЕКОИ БЛИЗАК.....КОИ КУЧЕТО Е ПУЗНАВАЛО.....И....МУ СА Е РАДВАЛО !.....ДИГА ШУМММ !....АААААА УБИЕЦА Е СТРАХЛИФ !.....ГУТОВО !.....
8
Избил ги , после се самоубил , а оръжието не е намерено. Нещо не разбирам сигурно съм много тъп.
9
"който е приел да стане поименно лице"...?!!! Не е нито "поименно", нито "вещо" лице, а "поемно лице". Пълни неграмотници сте!!!
10
на.лицата обрали народ и държава: Гумен Грипен, Рафалов (Фатмака фърчило), КрадНелия СлаНинова (Импексовата миризлива курабия), СерГея (СС Момата), Драгалевския Мангал (Мавъра), Прокобата, двата му пудела, Гнома и Рада дълбаката, Делян (Шише), Чалмата (Карамърда). ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел
11
До № 8! И като разбереш ще ги върнеш ли. Каручката като се счупи пътища много. Посягат най-вече поради недоимък, кредити, дългове... кво толкова се учудвате. Живеем в демокрация, а не при социализАма -граници затворени. И тогава е имало, но е нямало гласност, % по-малък, участвали сме, били сме в заседание в ос и знаем, но на минутата се разкриваха нещата, хубав и спокоен ден! какво му има на човек да превърти, виж в какви времена несигурно живеем, не съм комунист и никога няма да бъда и от ляво и от дясно, но така стоят нещата, младите не знаете, не сте очевидци, докато някои , които са живели след 1944 и след 1989 са наясно, правят сравнение и т.н. Лично мое мнение. Дано греша, ама надали
12
И се е самоубил 10 пъти, после скрил оръжието, да им е гадно на вещите лица
13
след като истината се подава от блюстителите на реда или на час по лъжичка, или се преиначава, дори се подава като откровена дезинформация. Това е големият въпрос - защо трябва фактите да се оповестяват от гражданите, а не от съответните органи?! Има ли причина за подобно поведение на разследващите органи? Некомпетентност или умишлено насочване към лъжливи следи е причина да се манипулира обществото за извършителя / или извършителите / на чудовищното престъпление, като ту се крие, че още снощи е открито тялото на убитата Кети /и семейния джип/, ту се вкарва безумната идея, че убиецът е "самоубилият се Неделчо", след като поемните лица заявяват, че са заличавани следите на убийството /от кого?/ , а и оръжието липсва?!
14
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2p1tJi2
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14984
архив

- Колега, вие май не сте бил в казарма?
- Не, професоре, а ще може ли да изтегля друг билет?

няма нови новини
Днес: 268
hot
най-четени новини в момента
сега
3003
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Борисов се срещна с Мицотакис в Солун. Ето за какво говориха
x
Знаете ли всичко за котките? Персите печелили войни с тях, ето защо изпитват ужас да им режат ноктите
x