ИЗВЪНРЕДНО! Конфликтът ескалира - хората на Доган саботират работата на ЦИК

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО! Конфликтът ескалира - хората на Доган саботират работата на ЦИК

418049
на 02.09.2024
ИЗВЪНРЕДНО! Конфликтът ескалира - хората на Доган саботират работата на ЦИК
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Конфликтът между представителите на ДПС-Ново начало и хората на Ахмед Доган в Централната избирателна комисия ескалира до такава степен, че органът не може да започне работа по регистрацията на партиите.

препоръчано

Причината е, че вчера в нарушение на закона депутати от кохортата на почетния председател бяха допуснати в сградата на ЦИК и се настаниха за местата за регистриране. Това се случи, въпреки че още от петък представители на ДПС-Ново начало, начело с Радослав Ревански кмет на Белица и член на ЦОБ на ДПС, си запазиха ред пред всички входове на ЦИК.

Днес сутринта в ЦИК влязоха и депутатите от парламентарната група на ДПС Станислав Атанасов, Халил Летифов, Хамид Хамид и настояха да се регистрират първи, както им се полага по реда, който са запазили пред ЦИК.

Представителите на Доган, сред които Джейхан Ибрямов, Тимур Халилов и Валентин Тончев обаче не пожелаха да отстъпят местата си.

Така стартът на работния ден се отлага, а ръководството на Централната избирателна комисия се събира на извънредно заседание в 10:30 часа.

Междувременно медиите трябваше да бъдат допуснати в сградата на ЦИК в 9:30, но все още вратите са затворени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК