ИЗВЪНРЕДНО: Мъж бе застрелян в Ловешко след скандал, има задържан

Крими

ИЗВЪНРЕДНО: Мъж бе застрелян в Ловешко след скандал, има задържан

17220
на 19.10.2019
ИЗВЪНРЕДНО: Мъж бе застрелян в Ловешко след скандал, има задържан
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След битов скандал в село Лисец, Ловешко, 59-годишен е задържан по обвинения за причиняването на смъртта на друг мъж, съобщават от МВР, цитирани от Нова телевизия.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Според информацията, в Районно управление на МВР-Ловеч е получен сигнал в 21:44 часа на 18 октомври (петък), когато на тел. 112 се е обадил 59-годишен мъж и е съобщил, че в село Лисец след възникнал скандал и последвало сбиване е произвел изстрел, с който е прострелял друг мъж, който се нуждае от помощ.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на РУ-Ловеч, а линейка на ЦСМП-Ловеч е откарала пострадалия мъж към болница, където малко по-късно той е починал.

59-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа.

Работата по изясняване на всички обстоятелства около инцидента продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - гласуват отстраняването на Росен Желязков (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - гласуват отстраняването на Росен Желязков (НА ЖИВО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК