ИЗВЪНРЕДНО: Ново земетресение стресна Румъния

Балкани

ИЗВЪНРЕДНО: Ново земетресение стресна Румъния

21115
на 22.02.2023
ИЗВЪНРЕДНО: Ново земетресение стресна Румъния
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер бе регистрирано в 8,25 часа местно време в Румъния в окръг Горж, Югозападна Румъния, предаде Аджепрпес.

препоръчано

Трусът е бил на дълбочина 15 км по данни на Националния институт по геофизика.

Епицентърът на труса е на 104 км югозападно от Сибиу, на 108 км северозападно от Крайова, на 140 км западно от Питещ, 163 км югоизточно от Тимишоара и на 199 км западно от Брашов.

В окръг Горж в областта Олтения (Югозападна Румъния) по-рано този месец бяха регистрирани серия от трусове, като най-силният бе на 14 февруари с магнитуд 5,7. Ден по-рано в същата зона бе регистрирано земетресение с магнитуд 5,2.

Националният институт по геофизика посочва, че броят на земетресенията и техният магнитуд са намалели през последните дни в окръг Горж и досега са регистрирани 810 сеизмични събития.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК