Извънредно положение! Потопът затвори Е-79 между Мездра и Враца, преля река

ЧАС ПИК

Извънредно положение! Потопът затвори Е-79 между Мездра и Враца, преля река

28879
на 24.05.2015
Извънредно положение! Потопът затвори Е-79 между Мездра и Враца, преля река

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Потопът затвори международен път Е-79 между Враца и Мездра, съобщава tribali.info. Поройните дъждове паднали над региона в последните 24 часа буквално превърнаха пътищата в реки. По неофициална информация пътят до село Моравица е под вода, поне 60 см. Преляла е река Моравишка. Движението е блокирано от полицията от Враца към Мездра и обратно. В момента патрулка е спряла напряко на пътя, за да не минава нито един автомобил по наводненото трасе.

препоръчано

Колоната от тирове и леки автомобили с всяка една изминала минута става все по-голяма. Униформени дават указания на всеки един шофьор за алтернативните маршрути за преминаване на участъка. За бедствието първо са съобщили от полицията в Мездра, които веднага са сигнализирали на колегите си от Враца да отбият движението.

Получихме информация, че има много залети коли, които имат нужда от помощ и търсят гражданска защита, да ги спаси. Нивото на водата се увеличава непрекъснато, заявиха блокирани на мястото хора, които искат гражданска незабавно да се намеси, за да не се издавят на пътя. Очевидци непрекъснато се обаждат и призовават компетентните органи да се намесят.
Съветваме, всеки който трябва да пътува да избягва въпросното трасе, а да обиколи по алтернативните маршрути през селата Пaволче и Челопек.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК