ИЗВЪНРЕДНО! "Промяната" реши окончателно - няма да участва в разговори за правителство в този парламент: Имаме съществени различия с ДСБ за третия мандат (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО! "Промяната" реши окончателно - няма да участва в разговори за правителство в този парламент: Имаме съществени различия с ДСБ за третия мандат (ВИДЕО)

160299
на 09.07.2024
ИЗВЪНРЕДНО! Промяната реши окончателно - няма да участва в разговори за правителство в този парламент: Имаме съществени различия с ДСБ за третия мандат (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Продължаваме промяната" няма да участва в разговори за правителство в рамките на 50-ото Народно събрание. Решението е в потвърждение на позицията на Националния съвет на партията и е взето на заседание на депутатите от ПП.

препоръчано

"На свое заседание депутатите на Продължаваме промяната препотвърдиха позицията на Националния съвет на ПП, че в рамките на 50-то Народно събрание няма необходимото мнозинство за създаване на истинско реформаторско, антикорупционно и проевропейско правителство.

Депутатите на ПП заявяват ясно, че няма да участват в разговори за реализирането на управленски мандат в рамките на 50-то НС.

Предстои разговор в рамките на общата парламентарна група на ПП-ДБ", посочват от ПП.

Минути по-късно Кирил Петков и Николай Денков направиха и кратко изявление пред медиите.

"Още в неделя Националният съвет на ПП взе решение, че в това Народно събрание няма как да се състави стабилно правителство. Днес имахме заседание на депутатите от ПП и те препотвърдиха това решение и казаха, че няма да водят разговори с втория и третия мандат", уточни Петков.

"Цяла България е заложник на Борисов и Пеевски. Провалиха се и със седмия мандат. Пеевски и Борисов са токсични за българската партийна система и българската демокрация. Моментално ще откажем предложението за разговори на ДПС", добави той.

"Имаме съществени различия с Демократи за силна България относно третия мандат. Ще имаме общо заседание на парламентарната група и ще търсим общо решение", обяви Николай Денков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК