ИЗВЪНРЕДНО: Простреляха премиера на Словакия Роберт Фицо

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО: Простреляха премиера на Словакия Роберт Фицо

200092
на 15.05.2024
ИЗВЪНРЕДНО: Простреляха премиера на Словакия Роберт Фицо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Простреляха премиера на Словакия Роберт Фицо.

препоръчано

Това беше потвърдено на пленарното заседание на Националния съвет на Словашката република Любош Блаха (Смер-СД) и прекъсна работата на настоящата сесия за неопределено време.

Според телевизия JOJ мъж от тълпата е започнал да стреля по министър-председателя, след като той е излязъл да поздрави жителите на Хандлова.

Пред Dennik N двама души, които са били с Роберт Фицо по време на прострелването му, са споделили шока си от случилото се. „Тъкмо щях да му стисна ръката“, казва възрастен мъж. „Когато проехтяха изстрелите, почти оглушах“, разказва жена. Тя е чула три-четири изстрела.

Жената видяла как Фицо пада на земята пред нея и казва, че е забелязала кървави наранявания по гърдите и главата му. Не може да каже колко сериозно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК