Вход
София
Времето в София 21 o C

ИЗВЪНРЕДНО! Румен Гечев пред ПИК TV: Вицепремиерите са имали животински страх да уволнят Боршош! Лиляна Павлова, която го махна, сега управлява кафе на "Витошка". Защо подритваха НДК като празна кратуна!?

ИЗВЪНРЕДНО! Румен Гечев пред ПИК TV: Вицепремиерите са имали животински страх да уволнят Боршош! Лиляна Павлова, която го махна, сега управлява кафе на "Витошка". Защо подритваха НДК като празна кратуна!?

на 25.07.2017
2979
25
ИЗВЪНРЕДНО! Румен Гечев пред ПИК TV: Вицепремиерите са имали животински страх да уволнят Боршош! Лиляна Павлова, която го махна, сега управлява кафе на "Витошка". Защо подритваха НДК като празна кратуна!?
Автор: ПИК
25.07.2017
25
2979

Поканихме Борисов да каже той ли е чадърът на Боршош в НДК. Този юнак елиминира съвета на директорите, сам си подписва и той дерибейства, тъй като вицепремиерите не са могли да му кажат копче. Ако това беше се случило при мене, след секунди той ще бъде уволнен. Няма в света такъв министър и вицепремиер, който ще нареди на някакъв си директор и той няма да дава никакви данни и планове. Това коментира пред ПИК TV депутатът от БСП Румен Гечев, който участва в анкетната комисия за НДК. Комисията приключи днес и само с подписите на ГЕРБ бе одобрен доклада за работата и разходването на средствата за НДК. 

Вицепремиерите са имали животински страх да уволнят Боршош, посочи още Румен Гечев. Никой не го е уволнил, което ще рече, че техните декларации, че не е имало политически натиск...е, как така тогава един чиновник разиграва цялото правителство. Ако вицепремиерите са изпитвали животински страх, тогава кой е пазил Боршош, попита червеният народен избраник.  

Защо не го е уволнила Деница Златева, тя трябваше да го уволни по същата линия, по която го уволни Лиляна Павлова. От 36 месеца Златева е била 3 месеца. Не е ли вярно, че премиерът уволни Лиляна Павлова, сега тя управлява кафе на бул. Витоша, отсече той.

Доказателството, че г-н премиерът е чадърът, е, че той си позволи да вземе НДК от Павлова и да го върне в културата. Подритват НДК като разна кратуна. Тя го уволни, а премиерът й каза: Гледай си работа г-жа Павлова, и го върна. Кой го пази Боршош - премиерът го върна, той е чадърът, отсече Румен Гечев. 

Сподели:
Напиши коментар »
(25)
1
Никой не се съмнява, че зад тая далавера и Боршоша стои Тиквата - Капо де тути капи!
2
Тиквата пази пая от накраденото както се пази Банката на Цеца Секса и изядените суджуци и т.н.
3
ТИ, ПРОВАЛИ ЖАН ВИДЕНОВ НЕКАДЪРНИКО.СЛАВАБОГУ ,ЧЕ СЕГА СИ ИЗБРАН ЗА ДЕПУТАТ ДА ДОВЪРШИШ КОМУНИСТИТЕ.
4
По твое време имах пари в една от 17-те фалирали.Как имаш сурат да даваш мнение.Виновни са всички!!!!!И ние сме виновни,че ви избираме!Боклуци!Ако продължавате ВСИЧКИ да ни крадете,а после да се правите на херувими-скоро ще горите в АДА!!!!Търпението се изчерпва!
5
Бб пази по американска линия боршош, всъщност козяк го пазят. Нали трябва да се гарантира, чв цру ще има уши и очи след ремонта!
6
Искам само да напомня, че преди някой да бъде осъден с влязла в сила присъда той се счита за невинен. Така, че може да си дъвчете дъвката, но това са фактите. Другото са спекулации.
7
Посланик Байерли,Моника Маковей,Цв.Василев,С.Лавров,дори и китайските митници,казаха в прав текст,че Бойко Борисов е лъжец и отявлен крадец!А кога ще дава показания като подсъдим за банката на Цв.Бориславова,за ортаклъка му с Пашата,с Поли Пантев,с Димата Руснака,с Маджо и с цял полк други видни фигури от подземния свят,престъпници, наркотрафиканти и прочее бандитска сган,а сега с Пеевски и Доган,за "Ало,Ваньо" и смъртта му,за внезапната едновременна смърт на Мишо Бирата и жена му,за "Костинбродската афера" с опита за измама и изкривяване на вота?Той е един от тях!Затова назначава винаги разни некадърници и подлоги в силовите ведомства.Такъв е и Цацаров.За да са му верни и да не могат да разследват него и подобните му.Това си е един полуграмотен СИКаджия!
8
Излиза,че наистина премиера е чадъра над Боршош.Иначе трябва да изгори и Вежди,и Томи ,и Лилето,заедно с Боршош ,и всички от борда.Значи ни управляват престъпници и крадци!
9
Разграбиха, земята, изсякоха гората гората, разграбиха фабрики и заводи а народа оставиха в кофите да рови. Тоз Герберски суджуклия намерил доходоносно направление, без много пот да прави пари за сметка на други крадци, но за радост бе изловен и извън парламента постановен. У нас си е голяма веселба: "Крадецът вика, дръжте крадеца а народецът и в ушите да се к@ еца". В това състояние на колапс и кражба , краля "Слънце" остава незаменим, от близо подкрепя го Цецо Крадецо, Мазното Лиле , Квачка Квачева все бивши, комсомолци, комунисти и отявлени крадци а народът все на дъното стои! Боршош сготвил е борша добре и на премиера е дал с най-голям черпак да загребе, затова го уволняваха и назначаваха няколко пъти подред и хвърляха прах в очите на народа за техен късмет. Но както Сократ казва в древно писание: " Истината излиза рано или късно на яве" , жалко че управляващите нямат време от кражби да прочетат някой мъдър философ дори!
10
Суджуците са пазареби от БОРША и са стигали в гаража в банкя а са ги хапвали боко цецо борша и бъки полисая гарнирано с много секс
11
Насажда се мнението, че Борисов решава всичко. Да, той има картбланш да съсипе и разграби държавата, но всъщност има много зависимости. Държат го по няколко направления и го командват от различни страни. Понякога се чуди на КОЙ да угоди по-страшни напред.
12
CRIMINAL COMMUNIST & LIAR BOKO BORISOV HAS NON STOP SUPPORTED BURGLAR & LIAR BORSHOSH...!!! LORD , TAKE THEM TO THE BETTER PLACE - THE JAIL...!!! + COCKROACH TZVAKI...!!!
13
Ей това му се вика,Финансират.ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ЗА ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА,ТОЙ МИ ДАВА ОЦЕНКИ.!? БОЙКО,ТА БОЙКО.СИГУРНО ТОЙ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ,А НЕ НЕКАДЪРНИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ГЕЧЕВ?! БТВ Е БЕСЕПАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ...А,ИНАЧЕ,МНОГО,АМА МНОГО ГИ Е ЯД,ЧЕ БОЙКО ГИ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!
14
Другари ЧИЧОВИ ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧКОВЦИ ; Зная че гаргите са ви изпили мозъците , но нима никой не си спомня този другар Гечев като министър при Виденов Този човек СЪСИПА банковата система на България. Милиони Българи останаха без спестяванията си . Не помните ли огромните опашки за ХЛЯБ , нямаше СИРЕНЕ , МЛЯКО , МЕСО ,КОНСЕРВИ - рафтовете на магазините бяха празни . И сега другарят Гечев вместо от затвора -дава интервюта от екраните на телевизиите . Вместо този другар да бъде ИЗОЛИРАН от журналистите , те му правят реклама като е чест гост в предаванията им . Нямаме съдебна власт , нямаме си нищо , но за жалост си нямаме и журналистика Помни се как Елена Поптодорова не даде на водещата думата и е направи за смях . Бият ви - нека ви бият , защото вие сте псевдо-журналисти , вие сте подкупни и в голяма степен оформяте общественото мнение на хората . Кому беше нужно Ризова да кани този човек , и той постоянно ,върти сучи виновен е Борисов . Защо нито един журналист не задава въпроси като например ЗАЩО в ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО на БСП ВСИЧКИ СА МУЛТИМИЛИОНЕРИ . А драги журналя , защо мълчите по тези въпроси - НЕ ВИ СТИСКА НАЛИ? Български журналисти ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ
15
Опитвам се да си представя,какво ще излезе на светло,когато най-после народът излезе от будната кома и поиска сметка.
16
Като подкрепям всичко което си написал ( написала ) ,искам да обърна внимание на следното ; Онези цигани които удариха с бутилка по главата едно дете там някаде из северозапада ги осъдиха ПЕТ ДНИ . Нямаше ли един журналист да попита съдията ЗАЩО ПЕТ ДНИ ? -и сега ВНИМАНИЕ . Циганите които биха онези деца на язовира край Асеновград от арестуваните 10-11 човека останаха двама добре другите не са виновни приемам това . А Перата който е ОДРАСКАЛ един оператор от БТВ три седмици гние в ареста . И никой не пита съдията за удар с шише в главата онези вече са свободни , а за една драскотина ТРИ седмици в ареста . Питайте другари журналисти ЗАЩО Е ТАКА . Кое престъпление е по тежко. Ама не ви изнася да питате НАЛИ?
17
Другарю РУМЕН ГЕЧЕВ, дълбок поклон пред паметта на колегите починали в периода на вашето управление с другаря Жан Виденов! Разчитате на неосведомеността на сегашните поколения! БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!
18
Червеното говедо Генчев, трябваше досега да е обесен, опечен на електрическия стол, разстрелян в тила и жив одран, че открадна стотици милиарди спестявания на хората, но в Булгаристан дава свободно интервюта в червената преса..
19
Не знам на кого да ева майката ??
20
Нерде София, нерде Стамбул.Защо бягате от същността на въпроса за чадъра разпънат на Боршош.Дори журналистите мълчат.Бойко всемогъщия, всезнаещия също мълчи. Като сте демократи, а не комунисти, защо не кажете как се постъпва при такива ситуации в белите страни!
21
Никой няма да го пипне този Боршош. НДК трябва да бъде .съсипано - и ще бъде съсипано ! Това е сигурно на 100%..
22
Mутренските изпълнения в България се зародиха при управлението на червената олигархия, именно тази олигархия е мутренска....има много примери!
23
СЪЩЕСТВО, ЩОМ КАТО ОСТАНА В ПОЛИТИКАТА СЛЕД СЪСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА В ПРАВИТВЛСТВОТО НА ЖАН ВИДЕНОВ.
24
В тази ИНАЧЕ толкова ДЕМОКРАТИЧНА партия ГЕРБ , всичко се решава ЕДНОЛИЧНО и авторитарно от главатаря - Бой. Бор. Плурализмът там ВИНАГИ изразява само НЕГОВОТО мнение. Да живее свободата и правото на лично мнение. Гарантирано от ГЕРБ или от ББ ?
25
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:Тотална ЛУСТРАЦИЯ на 1,5 милиона червени комунистически злодей по род,произход,далавери и обвързаности със забрана да участвуват в избори за мин.40 год.и НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И КОНФИСКАЦИЯ на ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО от тези получовеци.ЕВРОСТАТ посочва богатства за повече от 100 милиаррда долара.Не вземеш ли на комунягата парите и власта все едно нищо не си направил.Опита на другите държави от "Империята на злото " показва това.ПУСТРАЦИЯ И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.ДРУГОТО е ДРЪН-ДРЪН по нашенски т.е.по комунистически.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Двама приятели си говорят:
- Твоята жена дудка ли много?
- Защо питаш? Да не би да знаеш за някакъв друг вид жени?

няма нови новини
Днес: 270
hot
най-четени новини в момента
сега
2145
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! БСП внася подписи за извънредно парламентарно заседание! Караянчева ги изненада - насрочи го за утре (ОБНОВЕНА)
x
НЕВЕРОЯТНО! НЛО унищожили ядрени ракети на САЩ
x