ИЗВЪНРЕДНО! Семейството реши: Кремират Димитър Цонев!

Животът днес

ИЗВЪНРЕДНО! Семейството реши: Кремират Димитър Цонев!

96098
на 25.08.2016
ИЗВЪНРЕДНО! Семейството реши: Кремират Димитър Цонев!
Автор:   ПИК

Дъщерята Деси призова всички да изпратят баща й с аплодисменти след опелото

Последвайте ни в Google News Showcase

Семейството на журналиста Димитър Цонев ще го кремира. „Опелото ще е в събота от 15.30, часа, а погребение няма да има. Ще си го кремираме и ще си го вземеме при нас. И заради това призовавам всички, които обичаха тати, след опелото да  участват в един флашмоб пред църквата. Да го изпратим с аплодисменти”, сподели в ефира на Би Ти Ви дъщерята на журналиста Деси Цонева.

препоръчано

Цонев почина във вторник след масивен инсулт. Във ВМА направиха всичко по силите си да спасят популярния тв водещ, но пораженията бяха безвъзвратни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК