ИЗВЪНРЕДНО: Собственикът на ПИК Недялко Недялков разбива метежа на Радев в "Документите" на Антон Тодоров: На върха на държавата е вандал, който погазва законите! Уличните акции са изява на заговора срещу България в Кремъл - Божков и назначените милионери са мимикрия на едно и също зло (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО: Собственикът на ПИК Недялко Недялков разбива метежа на Радев в "Документите" на Антон Тодоров: На върха на държавата е вандал, който погазва законите! Уличните акции са изява на заговора срещу България в Кремъл - Божков и назначените милионери са мимикрия на едно и също зло (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

382730
на 12.09.2020
ИЗВЪНРЕДНО: Собственикът на ПИК Недялко Недялков разбива метежа на Радев в Документите на Антон Тодоров: На върха на държавата е вандал, който погазва законите! Уличните акции са изява на заговора срещу България в Кремъл - Божков и назначените милионери са мимикрия на едно и също зло (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на ПИК на Недялко Недялков и водещият на "Документите" Антон Тодоров правят подробен анализ на политическата ситуация в България в двучасово предаване по ТВ Европа от 10 до 12 ч..

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Кой има интерес държавата ни да се разклати? Кой стои зад незаконните метежи и управлява агитките с юмрука на Румен Радев? Как фалшивите новини и забравени политици се опитват да реанимират мафията? 

"Ако не е ПИК, няма да има медия, в която да има толкова много информация, снимки, видеа и разкрития по темата за метежниците, които талибанстват. ПИК понася всякакви удари заради това, че разкрива истината. А и една част от съда също застава на страната на метежниците и често взима решения срещу ПИК, нарушавайки всякакви правила", отчете Антон Тодоров на старта. 

"Въпросът с метежа има две страни. Едната е морална, другата формална. 

Морално този метеж е заченат в грях и исторически не може да успее.

Формалните му измерения в конкретния контекст са различни. Ние не говорим за уличните изстъпления на стотина талибани, червени кхмери или фашисти. Тази улична акция е изява на заговор, орисан в Кремъл още преди година. Това е начинът на една прокремълска върхушка да овладее България и да преориентира ценностите й. Това е заговорът на Малофеев и Решетников, който започна още през 2016 г. чрез налагането на Румен Радев за президент на България", уточни Недялко Недялков.

Изстъпленията на улицата са само функция на този заговор, обобщиха журналистите в студиото.  

"В Германия са се поучили от уроците на историята и няма да чуете някой да казва, че Хитлер е построил много пътища, което само по себе си е факт. Докато тук на 9 септември историци и професори си позволяват да обясняват колко хубаво било при комунизма. 

Грешката ни бе, че нямаше лустрация. БСП наследи БКП, дори номерацията на конгресите, лицата, както и властта, защото за тези 30 години тази партия е управлявала най-дълго. Тези хора не просто не бяха забранени в политиката, а бяха безгрижно обслужени с министерски портфейли, президентски кресла. Имахме явочник премиер, агент на ДС за президент - Гоце. 

Вината чия е? Тя е на т.нар. демократична общност, която го позволи. Колко пъти се е поставял въпросът за закона за лустрация, беше обещан от реформаторите дори 2014 г. в коалиционния им кабинет с ГЕРБ. В учебниците по история също не съществува оценка за този режим. Как тогава да знаят поколенията, че комунизмът е бедствие, равнозначно с фашизма. Това виждаме на улицата в момента - червено-кафявата чума. Какво да чакаме от поколения, възпитавани от чалгата на Славчо от Учиндол и сериалите, както и културата на фитнесите и социалните мрежи? Те не търпят различно мнение. Това е ефектът от този преход", отчете Недялков и заяви, че не е оптимист. 

"Румен Радев даде тон за погазване на закона и хората си казват, че щом той погазва конституцията, защо да не го направя аз. Ще ми се размине щом съдията с грантове от Сорос от кръга на Прокопиев, ще ме пусне. И това се случва. На върха на държавата стои вандал, който погазва всякакви закони и той дори не оборва твърденията, че е проект на Кремъл", отчете още собственикът на ПИК.

Антон Тодоров се възмути от деянието на наследника на агент от РУМНО - бившият говорител на Румен Радев Иво Христов, който заплаши Райна Кабаиванска. Той припомни, че и бащата на Елена Йончева е бил разузнавач по времето на комунизма. 

 Недялко Недялков отчете, че много такива лица стоят зад сегашните прояви на заговора. Сред тях е и синът на Андрей Делчев - Димитър, който стои зад Мая Манолова, както и Евгений Дайнов, който е бил пуснат да учи в Лондон по време на комунизма, а след това е специализирал кой знае какво и в Москва. 

"На мен ми е много интересен образът на Мая Манолова, която можем да видим и на Околовръстното шосе, и в инвалидна количка, и на плажа, където я посрещат с яйца. Тя е като една чочарка на новото време, което е комплимент, защото това е най-известната роля на София Лорен. Но всички прояви на тази жена са функция на нейното неосъществено сексуално желание към премиера Бойко Борисов, от когото е отхвърлена. Много хора ще кажат, че това е жълт сюжет, но ще ги оборя, защото именно личните емоции са това, което инспирира социалните прояви", припомни разкритието на ПИК Недялко Недялков. 

"Христо Иванов, който в миналото си се е подписвал като Бойкикев, после е избягал от тази фамилия. Той е един от синовете на полка. Отгледан е в червени пелени, с червен биберон е захранван. Неговата майка Мария Бойкикева, аз я познавам, тя е заклет болшевик. После е дисидент. Тя е крайна християнка, много набожна жена. Това е биполярност.

Същата история се наблюдава в поведението на Христо Иванов.

Всички са функция от едно и също зло - БКП. От нейни кланове. Как пък един не е свързан с комунистическите служби?! Как няма един, който да няма един, който да няма ченгета.

Метежът това е отчаян опит на БКП да се върне, изгладняха под погледа на Кремъл", отчете още Недялков.

"Ами кой е шеф на съветническия екип на Радев - агент Майстора, Александър Маринов от ДС. Това е човекът, който стои зад компромата с фалшивата членска книжка на Стефан Софиянски. А той е спряган за служебен премиер сега. Недай си Боже, ако Нищото от Дондуков, направи кабинет, това ни чака", припомни още собственикът на ПИК.

"Менторите, членовете на новата морална полиция, които казват кое е добро и кое зло, са именно такива хора. Те правят списъци - един от техните членове - Христев, го призна, че те правят списъци за отмъщение, ако вземат властта. Ние с Антон Тодоров сме на челно място в тези списъци. Това трябва да ни ласкае", заяви Недялков.

"Всяко дъно си дълбае следващото. Не може хора, които са преживели Виденовата зима, загубили са здравето си и вярата, чиито пенсии са станали 3 долара, да приемат, че на власт ще се върнат хора като Гумен Речев.

През януари 1997 г. в "Труд" ни дадоха заплатите под формата на кашкавал. Заведоха ни в един склад и ни казаха да си избираме. Така си бях запасил хладилка, че можех да преживея една Ленинградска блокада.

Такива като Румен Гечев отново посягат към властта и казват, че ще се преборят с мутрите. Мутренските групировки бяха създадени от ген. Любен Гоцев, ген. Червенков и от ДС", припомни Недялков. 

Той отсече, че мутрите ВИС и СИК бяха създадени в кабинета на ген. Любен Гоцев, прословутия кръг "Монтерей", който продължавата да се събира. "Тези хора не си отиват и не си отиват. БСП е ново лице, което се бори за промяна - това е оксиморон!

"Има такъв народ" са най-интересните играчи, които играха умно по време на този протест. Те обявиха, че са за него. Но не се появиха на протеста, не свързаха си имената с погромите, оскверняването на църкви и т.н. Сегашните като Отровното трио, Боец - те са вършачите на мръсната работа. Те ще минат на заден план и ще излязат такива като Слави.

Слави е адаптивен играч. Успява да се качи на вълната. Преди го правеше с шоу елементи. Сега ще го направи полотически. Ще събере вота на недоволството. Хората не искат Нинова, Бабикян, Мая Манолова, Копейкин. Те искат ново лице.

Нищо, че Слави е проекцията на статуквото на целия шоубизнес. Той е шута на омертата. И сега той ще стане крал.
Кой озвучаше сватбите на ВИС, кой беше първи приятел с Илия Павлов, кой продължава да е приятел с неговата вдовица, кой се возеше с мерцедес, кой изпя "Едно ферари с цвят червен"?!
Това само хора без образование и памет не го знаят и могат да заложат на такава карта - на фалшив герой.

Васил Божков как може като всички тези герои да ги виждаме в политически контекст. Той е назначен милиардер, взет от Магурата. Тъжно е, че толкова правителства не обърнаха на това внимание. Че той беше легитимиран.

Това е едно и също зло, което мимикрира в различни ситуации", обобщи собственикът на ПИК.

Видео вижте тук - https://www.tvevropa.com/2020/09/dokumentite-s-anton-todorov-12-09-2020/

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК