ИЗВЪНРЕДНО: Спират издирването на малкия Сашко! Седми ден няма никаква следа от момчето

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО: Спират издирването на малкия Сашко! Седми ден няма никаква следа от момчето

89516
на 17.11.2022
ИЗВЪНРЕДНО: Спират издирването на малкия Сашко! Седми ден няма никаква следа от момчето
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Доброволци прекратяват мащабното търсене на Александър, съобщи Станислав Фердов - председател на Българския студентски съюз, който организира голяма част от излезлите в планината.

препоръчано

По думите му броят на доброволците непрекъснато намалява заради влошеното време и безрезултатното досега издирване. Снощи е имало два пункта в Перник и един в Радомир, на които са се събирали доброволци. За пореден път няма ефект от търсенето и момчето е неоткриваемо.

Доброволците обаче остават в готовност и ще се отзоват при гореща следа, каза Фердов.

В Перник и близките населени места са разлепени листовки със снимка на Александър, описание на момчето и призив, ако някой го забележи, да сигнализира на тел. 112.

12-годишният Сашко е в неизвестност вече седми ден. В издирването на детето участваха хиляди доброволци. Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.

От прокуратурата обявиха, че на разпит е призована и майката на изчезналото момче. Полицията търси детето на специфични места, които не обявява. Бащата от своя страна твърди, че синът му е отвлечен. Появи се и версия, че именно майката е отвела Сашко със себе си във Великобритания, където живее.

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават и грешни сигнали от бащата на изгубеното дете.

„Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км, трябва да има някаква координация. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат подозрения, версиите са много, че бащата го укрива, има версии, че е отвлечен от майката”, сподели Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки Алекс, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той се държи някъде против неговата воля”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК