ИЗВЪНРЕДНО: Тежка катастрофа на изхода на Созопол! Трима са ранени (СНИМКИ)

Инциденти

ИЗВЪНРЕДНО: Тежка катастрофа на изхода на Созопол! Трима са ранени (СНИМКИ)

12853
на 04.11.2019
ИЗВЪНРЕДНО: Тежка катастрофа на изхода на Созопол! Трима са ранени (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка катастрофа между два леки автомобила затвори участъка между къмпинг „Златна рибка“ и ваканционно селище „Санта Марина“ край Созопол. Инцидентът е станал малко след 12,00 ч. между Рено Еспейс, движещ се в посока морския град, управляван от 54-годишен созополчанин и Ситроен Пикасо, който се движел в обратната посока. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Двете коли са с огромни щети при удара. Трима са ранени – водачът на реното и двама пътници в ситроена. Пострадалите са откарани в УМБАЛ-Бургас, те са били контантни, но към момента няма повече данни за здравословното им състояние, съобщава "Флагман". 

Поради извършвания на място оглед пътната отсечка е затворена за движение, като трафикът от и за Созопол се пренасочва по стария път, преминаващ покрай задния вход за „Санта Марина”, гробищния парк на Созопол и магазин „Лидл”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК