ИЗВЪН ЗАКОНА: Издирват футболист на Ботев Пловдив заради изнасилване и наркотици

Футбол

ИЗВЪН ЗАКОНА: Издирват футболист на Ботев Пловдив заради изнасилване и наркотици

12968
на 29.11.2023
ИЗВЪН ЗАКОНА: Издирват футболист на Ботев Пловдив заради изнасилване и наркотици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболистът на Ботев Пловдив Амаду Думбуя предстои да бъде обявен за международно издирване. Производството на Апелативния съд в Швеция срещу 21-годишния нападател се отлага, тъй като не е намерен от властите.

препоръчано

Нито полицията, нито апелативният съд могат да открият бившия играч на Юргорден, чиято присъда на окръжния съд се обжалва. Сега Думбуя се очаква да бъде обявен за международно издирване, пише "Експресен". 

През октомври миналата година гвинеецът, който тогава играеше за Юргорден, беше обвинен в изнасилване и дребни престъпления с наркотици. Делото беше заведено в окръжния съд в средата на ноември. Там Думбуя беше осъден за престъпления, свързани с наркотици, но оправдан по подозренията в изнасилване.

Присъдата беше обжалвана пред Апелативния съд, който щеше да се заеме с делото във вторник, но не се случи. Основното заседание е отложено, тъй като Думбуя не може да бъде открит, информира "Марица“.

"Не са успели да му връчат призовка. От Апелативния съд нямат доказателства, че той е бил информиран, че ще бъдат направени изслушвания на свидетелите", обяснява прокурорът Каролина Фром. Нито съдът, нито полицията са успели да се свържат с Думбуя.

21-годишният гвинеец е част от Ботев (Пловдив) от зимата, като до момента има само един мач в Efbet Лига.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК