Изгонените ветерани и легенди се завръщат на "Армията"

Футбол

Изгонените ветерани и легенди се завръщат на "Армията"

7287
на 10.04.2015
Изгонените ветерани и легенди се завръщат на Армията

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изгонените от бившия наставник на тима Стойчо Младенов ветерани и легенди на ЦСКА ще се завърнат днес на "Армията", за да подкрепят червените в домакинския им мач с Ботев (Пловдив), съобщиха самите те пред sportal.bg.

препоръчано

Както е известно, до преди няколко месеца легендите на клуба, между които Любослав Пенев, Ради Здравков, Коце Янчев, Ангел Рангелов, Методи Деянов и много други се събираха на "Армията" за традиционните мачлета помежду им.

Младенов обаче развали тази традиция, твърдийки, че по договор новите игрища пред сектор "А" не могат да се използват от тях между 10 и 18 часа. Това наложи ветераните да преместят своите срещи на 100 метра от "Армията", на терените на комплекс "Спортна София".

Любопитна подробност е, че в тези двубои понякога се включваше и Александър Чакмаков, благодарение на когото ЦСКА се сдоби с три нови терена за ДЮШ, но се получи така, че и той не можеше да рита на построените от него игрища, тъй като Младенов бе забранил, цитирайки клауза в договора.

В крайна сметка скандалът между Стойчо Младенов с неговите бивши съотборници и треньори доведе до това, че през пролетта ветераните и легендите спряха да посещават домакинските мачове на ЦСКА. Днес, в този труден за клуба момент, ветераните са решили да присъстват на стадиона, за да подкрепят треньора Галин Иванов и футболистите.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК