Изгониха Чаатай Улусой от квартирата му

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Изгониха Чаатай Улусой от квартирата му

15635
на 24.11.2020
Изгониха Чаатай Улусой от квартирата му
Автор:   ПИК

Световноизвестният турски актьор Чаатай Улусой, който за последен път гледахме у нас в крими сериала "Вътрешен човек", остана без дом, пише в. "Аслан". Според широко разпространената информация, въпреки високите хонорари, които получава, актьорът все още не си е купил къща.

препоръчано

Собственикът на наетия под наем от актьора апартамент, го изгонил с аргумента, че е решил да го продава. Някои представители на турския елит обаче твърдят, че Чаатай разгневил хазаина с шумните партита, които вдигал и нарушаване на обществения ред. Затова сега актьорът е останал на улицата, подвизавайки при приятели.

В момента Чаатай Улусой активно търси жилище, наемът за който да не надвишава 16 хиляди лири на месец, а на въпроса за възможността да закупи собствена къща, той отговаря, че ще помисли, когато създаде семейство, пише "Труд".

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това