Издателят на в. "Дума" с шокиращо разкритие: Знаех още преди месец, че руската ВТБ иска да купи КТБ

ЧАС ПИК

Издателят на в. "Дума" с шокиращо разкритие: Знаех още преди месец, че руската ВТБ иска да купи КТБ

60966
на 21.06.2014
Издателят на в. Дума с шокиращо разкритие: Знаех още преди месец, че руската ВТБ иска да купи КТБ
Автор:   ПИК

Орешарски признал, че е отложил "Южен поток" след ултиматум от американските сенатори

"Аз имах предварителна информация от преди месец, че руската ВТБ иска да купи КТБ. Сигурно интересът й е да купи всичките банки в България. Зная отдавна, че руска банка иска да стъпи в нашата страна и това е изгодно за България. Каква е разликата от коя страна ще бъде тя. Важното е ние да спечелим". Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия депутатът от БСП и издател на "Дума" Николай Малинов.

препоръчано

Малинов бил изключително притеснен  заради ситуацията с КТБ. "Отговорността на БСП е да се намеси в конфликта между Делян Пеевски и Цветан Василев. Първо имаше информацията за подготвяне на убийство. После прокуратурата каза, че няма доказателства за това. Създаде се ситуация като от времената преди 1944 г. и малко след 1944 г.", поясни Малинов. Според него ръководството на БСП не е достатъчно активно в решаването на този проблем. Орешарски може да проведе разговори с всички страни.

Премиерът Пламен Орешарски признал, че правителственото решение за "Южен поток" дошло след ултиматум от американските сенатори. "Те са му казали, че, ако не спрем проекта, за България ще има повече загуби, отколкото ползи", уточни Малинов.

Три били причините за катастрофалната загуба на изборите. Това били прекалената прегръдка с ДПС, липсата на диалог с хората и невъзможността да вземе решение за позиция по конфликта в Украйна. 

Оставка на Станишев не бивало да има, защото никоя сериозна партия не си сменяла лидера в навечерието на избори. Освен това нямало алтернативи и подходящи кандидати: "Както се казва, яде ми се диня, ама има само пъпеши. Какво да се прави", обобщи ситуацията в БСП Николай Малинов. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това