Издателят на ПИК и "Ретро" Недялко Недялков: За заплахите на Петко Петков и сина му срещу мен

Епицентър

Издателят на ПИК и "Ретро" Недялко Недялков: За заплахите на Петко Петков и сина му срещу мен

95639
на 22.03.2023
Издателят на ПИК и Ретро Недялко Недялков: За заплахите на Петко Петков и сина му срещу мен
Автор:   ПИК

Докато бе премиер, синът ме тормозеше с разпити в ДАНС заради видеото с парапета и Солун. Правителството му инсинуира хакерска атака срещу ПИК.

препоръчано

Днес, десетина дни преди вота, бащата се закани, че ще ми строши главата, нарече ме „изрод“ и „помияр“, щял да ме гони на тоя или оня свят.

Какво трябва да очаквам, ако това семейство мутри спечели властта отново?

Вероятно същото, каквото трябва да очаква и колежката Соня Колтуклиева. На нея Бойко Рашков й казал в прав текст – ти ще си първата, която ще арестувам, като се върна.

Така ще постъпват добрите сили с неудобните им български журналисти и граждани, нека е ясно. 

Ще кажете, че преиграваме.

Вероятно.

Проблемът обаче не е в Недялко или Соня. Проблемът е манталитетен. Те наистина са се нахъсили да трепят. И не метафорично. Ние може да сме първите паднали, но след нас се задават още. Ако прекършат нас, нататък ще им е далеч по-лесно. Всички бивши хора – под ножа!

И номерът минава, защото няма никаква реакция, никаква съпротива, никакво институционално последствие.
Какво би се случило в нормална европейска държава, ако бащата на премиера или експремиера заплаши публично, в директен ефир, известен издател, че ще го убие? И това насред изборна кампания, докато синът отново претендира за народната любов?

Не ми се мисли. В Германия, да кажем. Или във Франция.

А тук?

И медии, и партии, и общественост мълчат. Сякаш не ги касае. Гледат сеир и отминават. Вероятно злорадстват дори.

Вие сте следващите и не се шегувам.

Благодаря на всички, които ми се обадиха да ме подкрепят. В такива моменти човек отсява истинските приятели.

Благодаря и на всички, които не се обадиха. Бъдете спокойни, аз пак ще бъда на барикадата, когато мечката похлопа на вашата врата. Въпрос на принцип.

Колкото до горкия Петко Петков и сина му… Няма да ме уплашите. Най-много главата ми да строшите. Но пък тя излезе корава, не се научи да се навежда. Взривяваха ми офиса, убиха ми автор, ДАНС ме следеше и подслушваше в делото „Галерия“…изпитах всички „сладости“ на времето и професията.
Не съжалявам. Ако всичко можеше да се повтори, пак така щях да постъпя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Недялко Недялков с ексклузивно ВИДЕО от затворената Руска църква, полиция пази опустелия храм. Сбират се скръбни хора с цветя ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Недялко Недялков с ексклузивно ВИДЕО от затворената Руска църква, полиция пази опустелия храм. Сбират се скръбни хора с цветя
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК