Издателят на ПИК Недялко Недялков пред "Евроком": Един ментално болен ни бе премиер, сега е мандатоносител. Клетвопрестъпници, рекетьори, педофили, наркомани и проститутки си приеха днес Пеевска Конституция

Епицентър

Издателят на ПИК Недялко Недялков пред "Евроком": Един ментално болен ни бе премиер, сега е мандатоносител. Клетвопрестъпници, рекетьори, педофили, наркомани и проститутки си приеха днес Пеевска Конституция

1372242
на 21.12.2023
Издателят на ПИК Недялко Недялков пред Евроком: Един ментално болен ни бе премиер, сега е мандатоносител. Клетвопрестъпници, рекетьори, педофили, наркомани и проститутки си приеха днес Пеевска Конституция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Корпоративни рейдъри, корупционери, клетвопрестъпници, обвиняеми за педофилия, крадци, рекетьори, проститутки, наркомани и алкохолици пипат с мръсните си ръчички българската Конституция в услуга на спонсорите си и на едно чуждо посолство.

Днес е най-тъжният ден за демокрацията ни, провалихме се като гражданска общност, обяви издателят на ПИК Недялко Недялков в студиото на предаването "Контра" с водещ Страхил Ангелов по телевизия "Евроком".

Един тип с очевадни ментални увреждания докоро бе премиер, а сега е мандатоносител - това нормална държава ли е или психиатрично отделение?

Цялата тази престъпна шайка изнасилва не само съвремието ни, но и историята, защото претендира да се нареди до бащите на Конституцията като Петър Дертлиев, Гиньо Ганев, Благовест Сендов, Желю Желев, Стефан Савов. А защо не и до Захари Стоянов и Петко Каравелов?

Кирил Петков, Лена Бориславова, генерал Гном, Кокорчо, Настимир, Ицо Хазарта...Само си представете за какво става дума, за какви "конституционалисти" и признайте, че ви е неудобно...

Конституцията ни е вече Пеевска Конституция и това не е шега. Делян Пеевски доказа, че има внедрени хора навсякъде - от Програмния съвет на радиото до Висшия съдебен съвет, през всички институции, служби за сигурност, регулатори, парламентарни групи, медии.

Пеевски натиска едно копче и ги активира. Както постъпи със служителите си в радиото покрай сваленото интервю с Митрофанова. И във Висшия съдебен съвет, когато нареди на лобито си да уволни главния прокурор Иван Гешев.

Вижте кой ни командва - еничарите...Докъде се докарахме.

Според Недялко Недялков двойното гражданство в Конституцията се въвежда в услуга на украинските бежанци у нас, които вече имат необходимата уседналост, за да стават министри и депутати. 

Така гражданинът Тагарев спокойно ще може да се прекръсти на Тагаренко и официално да обяви, че е българо-украински министър на отбраната. И без това цялата ни армия, икономика, финанси, цялата публичност работят на пълни обороти не за българските национални интереси, а за украинските.

Българската държава вече не е национална държава, а окупирана територия. На практика сме изгубили суверенитета си и функционираме като филиал на Демократическата партия на САЩ и нейните подразделения у нас - етническата партия ДПС, ГЕРБ и ППДБ, които директно обслужват бизнес ортака на семейство Байдън - Зеленски. Това е омагьосаният кръг на българската безпътица. 

Нужни са храбри мъже, патриоти, консерватори, радетели на християнските ценности, еднакво отдалечени от всички посолства, за да си върнем похитеното отечество. Аз не съм навит остатъкът от живота ми да минава в клетви по руснаците, които ни освободиха от турците, и в подмазвачество към партията на турците, които ни поробиха...

Нужна е дори и лична саможертва, защото розовият комунизъм е повел кръстоносен поход на живот и смърт срещу нормалността. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК