Издирват с термокамери за оцелели под рухналия във Варна хотел

ЧАС ПИК

Издирват с термокамери за оцелели под рухналия във Варна хотел

11442
на 08.04.2015
Издирват с термокамери за оцелели под рухналия във Варна хотел
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарникари с термокамери обхождат руините на срутилия се хотел "Вероника" в комплекс Слънчев ден, за да проверят дали тримата затрупани работници са живи. Досега все още не са засечени признаци на живот от топлинните сензори, обясни шефът на пожарната комисар Тихомир Тотев. Предстои още един обход със специлаизираната техника и ако той също не даде резултат спсителите ще започнат да издирват оцелели чрез почукване по металните конструкции, с надеждата те да са в състояние да им отговорят. 

препоръчано

Ако тази операция също не даде резулатат ще започне разчистването на сградата, кояето ще отнеме няколко дни, тъй като са се сринали и десетте плочи на 11-етажния хотел "Вероника". 

На място пристигна Христо Димитров - представител на фирмата изпълнител на разрушителните дейности "Планекс". Той обаче обясни, че те са наели подизпълнител за събарянето. Това е фирма "Бултранспорт груп", пише varnautre.bg. 

По свидетелски показания към момента само четиримата работници са били на обекта. При опит да бъдат разпитани останалите, които са били с подемната техника, те са се разбягали. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК