Издирват 12-годишно момиче от Димитровград с обеца на носа

Крими

Издирват 12-годишно момиче от Димитровград с обеца на носа

8081
на 25.10.2021
Издирват 12-годишно момиче от Димитровград с обеца на носа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията издирва 12-годишната Татяна Вълева от Димитровград.

препоръчано

По данни на близките му момичето е напуснало дома си на 18 октомври по обяд и оттогава е в неизвестност. Детето веднага е било обявено за общодържавно издирване с телеграма.

Родителката на детето е дала и описание. То е високо 155-160 см, с права дълга тъмна коса, с кафяви очи, с обеца на лявата ноздра. Облечено е с бяло яке и със сиво анцугово долнище и тъмни маратонки.

Умоляват се гражданите, имащи информация за местонахождението на момичето, да позвънят на тел.112 или в най-близкото районно управление.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК