Издирват 18-годишно момиче от Перник

Животът днес

Издирват 18-годишно момиче от Перник

24223
на 19.11.2022
Издирват 18-годишно момиче от Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Издирват момиче от Перник. По първоначални данни 18-годишната тийнейджърка е изчезнала във вторник сутринта около 08:30 часа. Близки и приятели я издирват, споделя Ива Иванова в социалната мрежа Фейсбук и призовава, ако някой види момичето - да сигнализира на телефон 112. 

препоръчано

Габриела Бъръшка последно е засечена на жп гара "Перник Разпределителна". Тя е била във влака за София. Облечена е с черен клин, бели маратонки и черен суичър, с червено яке с пух. 

Информацията за изчезването на Габриела Бъръшка обаче не е подавана в ОДМВР-Перник, съобщиха от Оперативната дежурна част. Никой там не е чул за такова нещо, съобщава "Фокус". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК