Издирва се столичанин, изръсил бая 50-олевки на метростанция "Джеймс Баучер" - парите са намерени от дете (СНИМКА)

Животът днес

Издирва се столичанин, изръсил бая 50-олевки на метростанция "Джеймс Баучер" - парите са намерени от дете (СНИМКА)

10333
на 16.09.2021
Издирва се столичанин, изръсил бая 50-олевки на метростанция Джеймс Баучер - парите са намерени от дете (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичната полиция разпространи съобщение за намерени пари и заяви, че издирва собственикът. Съобщение за това днес има и в групата на квартал Лозенец във Фейсбук, където майка съобщава, че дъщеря й е открила парите и ги е предала на служителите на метростанцията.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Уважаеми съкварталци, днес (б.р - става дума за вчера), около 10:45 дъщеря ми е сигнализирала охраната в метрото, че на пода в метростанция “Джеймс Баучер” на вход/изход от към ул.”Майор Томпсън” са разпилени пари (на снимката по-долу). Полицаят (охранителят) е казал, че ще се погрижи. В метрото има камери, ако някой ги е изгубил, може да си ги потърси от служителите, или охраната в метростанцията, вярвам все още са налични!
Надявам се, сме помогнали на някой, пише майката в групата във Фейсбук и публикува снимка от мястото с парите.

А ето какво съобщават и от СДВР: "Столичните полицаи издирват собственика на пари, намерени вчера от служител - касиер на „Метрополитен ЕАД”. Той открил сумата към 11 часа на 15 септември, близо до касата на метростанция „Джеймс Баучер”. Парите незабавно са предадени на служители от сектор „Метрополитен” - СДВР. До този момент не е подаден сигнал за случая и собственикът не е установен. ОТ СДВР уточняват, че той може да потърси контакт с полицейски служители на тел. 112, или 02/9820240 и 02/9820245, като ще трябва да удостовери подробности около случая – сума, купюри, евентуално и други детайли."

Ето и снимката, публикувана във Фейсбук групата за намерените от детето банкноти:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК