ИЗДЪНКА: Пиян полицай катастрофира с патрулка

Крими

ИЗДЪНКА: Пиян полицай катастрофира с патрулка

27691
на 20.08.2024
ИЗДЪНКА: Пиян полицай катастрофира с патрулка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян полицай от Хаджидимово катастрофира по време на работа. Пътният инцидент е станал в понеделник преди обед в района на ГКПП-Илинден.

препоръчано

Служебният автомобил, управляван от младши полицейски инспектор М.П. се забил в кола с румънска регистрация, пише "Струма.бг“.

На място са пристигнали полицаи от РУ-Гоце Делчев, които тествали колегата си на дрегер, който отчел 2,49 промила алкохол.

Полицаят, предизвикал катастрофата, е дал кръвна проба. Той е задържан за 24 часа.

При инцидента няма пострадали, но са нанесени материални щети по двата автомобила. По случая е образувано следствено дело за престъпление по чл. 343б от НК под ръководството на териториално отделение – Гоце Делчев към Районна прокуратура – Благоевград.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК