Иззеха над 75 килограма марихуана по време на акция в Благоевградско

Крими

Иззеха над 75 килограма марихуана по време на акция в Благоевградско

6993
на 18.09.2023
Иззеха над 75 килограма марихуана по време на акция в Благоевградско
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 116 тревисти растения, реагирали положително на канабис, с общо тегло над 75 килограма, са открити от в рамките на проведена от ОДМВР акция  противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, съобщиха от МВР-Благоевград. 

препоръчано

По време на акцията са открити около 85 растения /общо 36 килограма/, засадени в землището на с. Брежани, около 8 растения /с тегло към 19,6 килограма/ - в обезлесен участък на Държавен горски фонд в землището на Петрич, а около 23 стръка /19,55 кг/- в обезлесен участък в землището на петричкото с. Първомай.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури и са образувани досъдебни производства.

Работата по случаите продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК