Изкушават Лудогорец с оферти за 30 млн. евро

Футбол

Изкушават Лудогорец с оферти за 30 млн. евро

12006
на 08.07.2024
Изкушават Лудогорец с оферти за 30 млн. евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От началото на трансферния пазар в офисите на Лудогорец са пристигнали оферти за общо 30 млн. евро, пише "Мач Телеграф".

препоръчано

Логично най-голям е интересът към участвалите на Евро 2024 Квадво Дуа и Якуб Пьотровски. Само за тях клубът може да прибере около 17-18 млн. евро.

Още преди началото на турнира в Германия медиите в Турция писаха, че Галатасарай иска Пьотровски, но от Лудогорец са били категорични, че ще се разделят с голямата си звезда срещу 10 млн. евро. 
 
Интерес има и към други - Руан Круз, Бърнард Текпетей, Аслак Фон Витри, Оливие Вердон, Рик Джонатан, Серджио Падт.

Към момента обаче в Разград възнамеряват да задържат всичките си основни футболисти до края на лятото, както преди година се случи със звездата Кирил Десподов. Този ход на шампионите беше разкрит лично от спортния директор Георги Караманджуков на пресконференцията преди началото на лятната подготовката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК