Вход
София
Времето в София 10 o C

ИЗКУШЕНИЕ! Цвети Ризова напира за голите директори – първият календар ще е за нея!

ИЗКУШЕНИЕ! Цвети Ризова напира за голите директори – първият календар ще е за нея!

на 13.01.2017
8604
8
ИЗКУШЕНИЕ! Цвети Ризова напира за голите директори – първият календар ще е за нея!
Автор: ПИК
13.01.2017
8
8604

Силно изкушена от телата на директори, които ще се снимат в гол календар, се оказа Цветанка Ризова. Водещата, която винаги демонстрира хладнокръвие в ефир, сама си поиска да се сдобие с фотосите на разголени преподаватели. Събеседникът й Емил Джасим от център за образователни инициативи обеща първата бройка от горещия календар да е именно за нея.

„Вие не ходите ли на фитнес? Не си ли правите снимки преди и след тренировките”, опита се да контрира Джасим. В отговор водещата призна, че ходи на фитнес, но не обича да се снима в залата. Това обаче си било нейно предпочитание.

"Асен Александров вече 12 години е директор на 51 СОУ и го превърна от едно квартално училище в едно от най-желаните в България. Той сформира зключителен екип, който работи много модерно, с изключителна загриженост за децата. Той ръководи процеса за създаването на аопликационната форма и т.нар. иновативни училища", отправи пламенна защита на скандалния директо Джасим.

"Първия ден г-н Александров беше в абсолютен шок, но каза, че ще предприеме законовите мерки и благодари за подкрепата.  Здравословното му състояние също се влоши", допълни Джасим.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33274
архив

- Здравей, приятелю! Колко време не сме се виждали! Вече ожени ли се, или продължаваш сам да си готвиш?
- И едното, и другото.

x
САМО В ПИК TV: Моделка на Божков роди тайно от софийски топ ерген
x
Четири типа жени, от които мъжете се срамуват
x