ИЗКУШИ СЕ: Стефано Пиоли пое Ал Насър

Световен футбол

ИЗКУШИ СЕ: Стефано Пиоли пое Ал Насър

7727
преди 17 часа
ИЗКУШИ СЕ: Стефано Пиоли пое Ал Насър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият треньор на Милан Стефано Пиоли е новия треньор на клуба от Саудитска Арабия Ал Насър. Договорът на 58-годишния италианец с отбора, в който играе Кристиано Роналдо е за три години, като той ще наследи на поста разочаровалия португалец Луис Кастро.

препоръчано

Ибериецът бе уволнен след слабото начало на сезона - една победа в първите три мача от шампионата.

Мениджърската кариера на Пиоли достигна своя връх, когато изведе Милан до титлата в Серия А през сезон 2021/22. Това представяне на Пиоли му спечели наградата Треньор на годината в Италия.

Година по-късно той изведе Милан до полуфиналите на Шампионската лига, а след това бе заменен от португалеца Пауло Фонсека начело на "росонерите".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК