ИЗЛАГАЦИЯ: Депутатът Христо не може да повярва - само четирима души мераклии за среща с Кирил Петков

Епицентър

ИЗЛАГАЦИЯ: Депутатът Христо не може да повярва - само четирима души мераклии за среща с Кирил Петков

283304
преди 5 часа
ИЗЛАГАЦИЯ: Депутатът Христо не може да повярва - само четирима души мераклии за среща с Кирил Петков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отчайващо нисък интерес за събитие с участието на Кирил Петков и рапъра, някога оплюл депутатите, а сетне станал един от тях - Христо Петров-Ицо Хазарта!

препоръчано

От "Продължаваме промяната" са обявили визита на своя лидер в Мюнхен на 20 октомври.

Събитието е за всички българи от центъра на германската провинция Бавария и региона, и е обявено във фейсбук-страницата на ПП за Германия.

Едва четирима души към този момент са заявили, че ще присъстват на партийното събрание, рекламирано от организаторите като "Политически Октоберфест". 

Петков и компания вече започнаха със совалките зад граница. През последните дни Кирил Петков и Николай Денков агитираха в своя полза от Истанбул до Анкара, тъй като с българите в чужбина са свързани надеждите им да не се сринат още повече на вота в края на месеца. 

На юнските избори единствено извън страната ППДБ се класира на по-предно място от ГЕРБ. ДПС привлече най-висок вот, след което се наредиха Денковците, пред третите - хората на Бойко Борисов.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК