Излекуваха петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново

Региони

Излекуваха петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново

10912
на 07.05.2020
Излекуваха петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново са излекувани, съобщиха от Областния оперативен щаб.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Съпрузи на 40 и 33 г. и детето им на 4 г. са излекувани от коронавирус, с отрицателна проба е и 76 г. мъж, който също е бил заразен с вируса.

Четиримата са били на домашно лечение, под карантина и постоянна връзка с личните си лекари. След изтичане на 28-дневната им карантина на всички е направен по още един тест, който е отрицателен.

Вчера от МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" е бил изписан 50-годишен пациент, който беше приет преди десетина дни с положителна проба за коронавирус.

Мъжът е бил с клинично подобряване, направени са му два теста, които са показали отрицателни резултати. Следващите 28 дни той ще остане под домашна изолация и ще бъде наблюдаван от личния си лекар. След изтичането на карантината ще му бъде направен още един тест.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК