Излетяха полетите от Бургас и Варна с блокираните руски туристи

Животът днес

Излетяха полетите от Бургас и Варна с блокираните руски туристи

10634
на 04.08.2019
Излетяха полетите от Бургас и Варна с блокираните руски туристи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Излетяха полетите от Бургас и Варна с руските туристи. Това съобщиха от пресцентъра на Bulgaria Air, цитирани от "Фокус".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Полетът от Бургас е излетял в събота вечерта около 21,00 часа, а към 13,00 в неделя - този от Варна. По информация на компанията полетът Бургас- Москва със 140 руски туристи на борда се е забавил, защото преди излитането е открит технически дефект. Било е необходимо да се отстрани, за да се гарантира сигурността на пътниците.

От авиокомпанията съобщават, че всички туристи са били настанени в хотел и са получавали информация за състоянието на полета си, а тези, които са останали на летището, са получавали храна, вода и други напитки. От компанията съобщават още, че към момента няма проблеми и забавяния с полетите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК