Излиза трилър №1 „Убийствен ум“ – бестселър на "Ню Йорк Таймс"

ЧАС ПИК

Излиза трилър №1 „Убийствен ум“ – бестселър на "Ню Йорк Таймс"

16481
на 28.05.2021
Излиза трилър №1 „Убийствен ум“ – бестселър на Ню Йорк Таймс
Автор:   ПИК

Какво е да мислиш с ума на сериен убиец? Да надзърташ в най-мрачните кътчета на съзнанието му? Да предусещаш всеки негов ход и да разпознаваш следващата му жертва?

препоръчано

Изпълнен с интриги и неочаквани обрати, трилърът „Убийствен ум“ от Майк Оумър ще отговори на тези въпроси, но и ще ви отвори глад за още повече смразяващи истории.

Завладяващият роман ще излезе съвсем скоро на български език с логото на „Милениум“, превод от Теодора Давидова и корица от художника Живко Петров.

Трилърът е бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и „Вашингтон Поуст“. Преведен е на над 10 езика, радва се на небивал успех сред читателите по света, а критиците единодушно обявяват Майк Оумър за майстор в жанра.

В „Убийствен ум“ всеки малък детайл е от значение и ще ви държи в напрежение до последната страница. Зоуи Бентли е криминален психолог и консултант на ФБР, а полицията в Чикаго трябва да открие кой е убил три млади жени, балсамирал ги е и ги е оставил на различни места в града в съвсем естествени пози. Зоуи и колегата ѝ Тейтъм Грей тръгват по стъпките на килъра, но с различни методи: той предпочита действието и не спазва правилата, а Зоуи – като същински ловец – методично следва уликите, за да се вмъкне в кожата на убиеца. Ала когато получава три загадъчни пакета, които изкарват наяве най-тъмните спомени от детството ѝ, ловецът се превръща в плячка, а преследваният – в преследвач...

Кой ще надделее в тази смъртоносна игра на ум и предизвикателства? Ще успеят ли агентът и психоложката да разкрият самоличността на жестокия престъпник, преди да посегне на следващата невинна жертва?

„Убийствен ум“ е първата книга от спиращата дъха поредица, посветена на Зоуи Бентли и криминалните случаи, които разплита майсторски.

Майк Оумър е роден в Израел. Работил е като журналист, занимавал се е с разработка на видеоигри, заемал е поста изпълнителен директор на компанията „Лоудинг Геймс“, но понастоящем е отдаден на писането на романи. Автор е на 7 трилъра, придобили световна популярност заради неповторимия стил и необикновените сюжети, концентрирани около заплетени мистерии и завършващи с неочакван край.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това