ИЗМАМА: Парите от тотото отишли при Котараците

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗМАМА: Парите от тотото отишли при Котараците

15555
на 26.11.2012
ИЗМАМА: Парите от тотото отишли при Котараците
Автор:   Милан Николов

Двамата "милионери" взели по 50 хиляди лева за далаверата

Далавера измамила милионите българи, които пускат фишове в тотото и мечтаят да станат богати. Парите от рекордния джакпот отишли в кръга "Котараците" по уникална схема с магнити. За това алармира пред Агенция ПИК затворник, който лежи в момента в Централния софийски затвор за подобни измами. Според него, двамата победители Росен Русимов - Джуджето и късметлията от Бобошево взели само по 50 000 лева, за да участват в постановката, която измами цяла България. "Следете ги тези двамата, ще видите, че изобщо няма да им се повиши стандарта на живот. Това е една измама, като парите от нея са отишли в кръга "Котараците". Не случайно двамата "победители" са от един и същ район на България", твърди пред ПИК затворник, на който са му давали поръчки за тото измами. "Схемата е много проста, пробивахме тънки дупки в топките, след което се изсипва магнитен прах, а отвора се затваря с гипс", разяснява ескспертът по измами. Схемата се прави в затворен кръг от хора, които са в много близки отношения. "Вижте го Джуджето, ходи и се показва като цветарка от медия в медия, мислите ли, че така щеше да се държи един човек, който притежава милиони?", пита затворника. Преди време част от участниците в далаверата с тотото са разследвани и за престъпления с "черното тото", но с пари всичко се е покрило, твърди затворникът. За да е циркът пълен, "милионерът" Росен Русимов, започна да мрънка пред медиите след печалбата, че не знаел какво да прави с парите от тотализатора. Рекордната сума от лотарията, която си раздели с незнайния късметлия от Бобошево сега му създала само проблеми. Бизнесменът привидно се чудел къде да прекара Нова година, а той навярно ще лапа тогава сочни мръвки с "котараците". Според информация на ПИК, милионерът от Бобошево също получил предложение да стане медийна звезда, но той категорично отказал, защото го било страх не от крадците, които щели да атакуват измислените му милиони, а от разследващите, които можели да подхванат далаверата.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК