ИЗНЕНАДА: Поли Генова се омъжи (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ИЗНЕНАДА: Поли Генова се омъжи (СНИМКА)

11003
на 11.06.2021
ИЗНЕНАДА: Поли Генова се омъжи (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Поли Генова се омъжи за бащата на сина си. Снимката на двамата влюбени в страстна целувка веднага събра стотици харесвания и десетки благопожелания за дълго семейно щастие.

препоръчано

Фотосът, с която певицата избра да съобщи новината напомня на кадър от видеоклип, така че не е изключено да видим венчавката и на филмче. Не е изключено и да е просто част от заснемането на клип и Генова да е още мома, но това е малко вероятно.

Самата венчавка е държана в пълна тайно, от години певицата сложи завеса върху личния си живот и решението за сватбата не ни изненадва. Тя държа дълго в тайна и новината, че има мъж до себе си, както и че ще стана майка, пише "Хотнюз".

Младоженците се запознават на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината лично на таткото Джоузеф и лети със самолет до Холандия. През 2019 година двамата станаха родители на Даниел-тяхното първо дете. Заради Поли Джоузеф избра да живее в България. Той е бизнесмен и често пътува.

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това