ИЗНЕНАДА! Полк. Марков зарязва преподавателската дейност

Акценти

ИЗНЕНАДА! Полк. Марков зарязва преподавателската дейност

191067
на 09.07.2024
ИЗНЕНАДА! Полк. Марков зарязва преподавателската дейност
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на „Величие“ Николай Марков няма повече да преподава в Нов български университет (НБУ), твърди Офнюз.

препоръчано

„Потвърждаваме, че договорът на Николай Марков за преподавателска дейност беше прекратен на 8 юли по негова молба“, потвърждават от университетската администрация.

Марков водеше курса „Модерно разузнаване и контраразузнаване“ в предходния пролетен семестър, както и проект на същата тематика. Той е водил лекции и по противодействие на организираната престъпност, превенция на общата престъпност, традиционните религии и противодействие срещу тероризма, криминалистична техника, цифрови и технологични трансформации в сигурността/киберсигурност/, криминалистична тактика и експертиза.

Неотдавна бившият секретар на МВР Николай Радулов разказа, че именно той е поканил Марков да преподава в НБУ преди четири години, но студенти му се оплаквали, че Николай Марков не идва на лекции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК