ИЗНЕНАДА! Спипаха Джон Малкович на "Витошка" - питат го за новата му пиеса, а той... (СНИМКИ)

Епицентър

ИЗНЕНАДА! Спипаха Джон Малкович на "Витошка" - питат го за новата му пиеса, а той... (СНИМКИ)

100298
преди 4 часа
ИЗНЕНАДА! Спипаха Джон Малкович на Витошка - питат го за новата му пиеса, а той... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ще видим - така отговори на въпрос на Соня Колтуклиева дали очаква спектакълът му по “Оръжията и човекът” в “Народния театър” да бъде успешен.

препоръчано

Водещата на ПИК TV му каза, че има голяма съпротива срещу тази пиеса, но нейният постановчик избегна отговора с усмивка и “Довиждане”.

Колтуклиева и Малкович се засякоха в центъра на София, на бул. "Витоша".

Припомняме, че пиесата на Бернард Шоу “Оръжията и човекът”, чийто режисьор е Джон Малкович, предизвика много остри коментари. Авторът представя българите като прости, нечистоплътни, недодялани, некадърни парвенюта, на които единствено слепият късмет е помогнал да спечелят сръбско-българската война. На дивите им нрави е противопоставен положителният герой - швейцарец, естествено богат, красив, умен, храбър и галантен кавалер.

"Швейцарската цивилизация се грижи за българската варварщина", пише в пиесата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК