ИЗНЕНАДА: Футболист шашна д-р Щонова с неочакван подарък (СНИМКА/ВИДЕО)

Акценти

ИЗНЕНАДА: Футболист шашна д-р Щонова с неочакван подарък (СНИМКА/ВИДЕО)

32619
на 24.02.2021
ИЗНЕНАДА: Футболист шашна д-р Щонова с неочакван подарък (СНИМКА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Най-известната докторка в тв ефира, Неделя Щонова, получи неочакван подарък от вратаря на Царско село Михаил Иванов, научи ПИК.

препоръчано

Преди няколко дни стражът и половинката му Марина, която е сестра на Стойко Сакалиев, гостуваха в "Преди обед". Темата на гостуването бе талантът, който Мишо има извън зеления терен. То рисува невероятно красиви картини.

Малко преди да влязат в студиото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев, младото семейство се представило на д-р Щонова.

Ето какво написа тя във Фейсбук за срещата си с вратаря и съпругата му:

"Не познавам тези хора - Михаил Иванов и Марина Сакалиева. Бързах за ефир и ги видях точно преди да влезна в студиото. Те двамата щяха да бъдат гости на Деси и Сашо в сегмента преди мен. Спряха ме с много финес, бяха деликатни и очарователни.
- Това е за Вас - каза мъжът и ми подаде картина - нарисувах я специално за Вас.
Онемях. Щях да падна.
- А кои сте вие?! За първи път ви виждам?!
- Ние не живеем в България. От дълги години сме в Италия и Швеция. Но винаги Ви гледаме. Много харесваме това, което правите и начина, по който го правите.
- Вие художник ли сте?, стоях изумена.
- Не, футболист съм, но обичам изкуството. Не спирайте, останете творец. Помагате на толкова много хора. Бих искал с тази картина да Ви дам кураж да не спирате и да продължавате да ни информате. И все така да помагате. 

Усетих, че очите ми се навлажниха. Благодарих. Развълнувах се. Гледах картината и се чудех, как този човек... между зеления килим и бялото платно е намерил вдъхновение да ми нарисува това?! Просто е удивително, какво може да направи вдъхновението с душите на хората.

Мили хора. Благодаря, за честта да ви служа. Благодарна съм за всеки миг. Обич и респект".

">

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това