ИЗНЕНАДВАЩИ ОТКРОВЕНИЯ! Корнелия Нинова призна кой плаща престоя и учението на сина й Рафаел в САЩ

Политика

ИЗНЕНАДВАЩИ ОТКРОВЕНИЯ! Корнелия Нинова призна кой плаща престоя и учението на сина й Рафаел в САЩ

137484
на 24.09.2018
ИЗНЕНАДВАЩИ ОТКРОВЕНИЯ! Корнелия Нинова призна кой плаща престоя и учението на сина й Рафаел в САЩ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Синът ми се самоиздържа. 2 години работи в банка "Голдмън сакс", събра си парички и реши да ги инвестира в обучение", призна лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на Евроком. Синът й Рафаел щял да се занимава с наука в областта на изкуствения интелект. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Аз се гордея със сина си. Той беше част от националния отбор по математика на България. Най-добър урок съм получавала от математиците на България", призна Нинова. Тя разказа лична история: "Изпращахме Рафи на поредната олимпиада по математика. Забавят се деца, не отиват за полет. Родителите започнахме да се суетим. А то какво се оказа? Децата не се качват на самолета, защото забравили знамето на България. Взеха знамето. Излетяха. Синът ми стана в Аржентина златен медалист и целият отбор развяха знамето на България. Кой политик прави това?", каза Нинова. Тя уточни, че сега всички деца от отбора по математика били някъде по света. 

"Липсва ми синът ми", призна Нинова. Тя разкри, че всеки месец давала по 600 лв. от заплатата си на едно болно дете. И щяла да дава пари докато е в парламента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК