ИЗНЕНАДВАЩО: Путин пристигна в Севастопол, сам си кара джипа (ВИДЕО)

Европа

ИЗНЕНАДВАЩО: Путин пристигна в Севастопол, сам си кара джипа (ВИДЕО)

44757
на 18.03.2023
ИЗНЕНАДВАЩО: Путин пристигна в Севастопол, сам си кара джипа (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Президентът на Русия Владимир Путин посети изненадващо Крим по повод 9-годишнина от анексирането на полуострова от Украйна, информира Ройтерс. Според руската информационна агенция ТАСС, Путин лично е карал автомобила, с който е пристигнал в Севастопол.

препоръчано

Руският президент беше посрещнат от губернатора на Севастопол Михаил Развожаев. Той го заведе да види нов детски център и училище по изкуства, предава от своя страна ТАСС.

"Нашият президент Владимир Владимирович Путин умее да поднася изненади. В добрия смисъл на думата", написа Развожаев в Телеграм.

"Училището по изкуствата трябваше да бъде открито днес с участието на руския лидер чрез видеовръзка, но Владимир Владимирович взе, че пристигна лично. Самият той. Зад волана на колата си. Защото в един исторически ден като днешния той винаги е със Севастопол и жителите му", добави губернаторът.

ОЩЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПУТИН В СЕВАСТОПОЛ - ТУК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК