Изписват детето, чиято майка скочи с него от третия етаж на хотел в Кърджали

Инциденти

Изписват детето, чиято майка скочи с него от третия етаж на хотел в Кърджали

11639
преди 4 часа
Изписват детето, чиято майка скочи с него от третия етаж на хотел в Кърджали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Детето на година и пет месеца, което бе с черепно-мозъчна травма и опасност за живота, след като майка му скочи с него от прозореца на хотелска стая на третия етаж в Кърджали, е добре и предстои да бъде изписано, съобщиха от пресцентъра на Университетската многопрофилна болница за активно лечение “Св. Георги“ в Пловдив, където детето бе настанено за лечение.

препоръчано

Състоянието на детето е консултирано с различни специалисти, то се чувства добре и е физически активно, информират още от лечебното заведение, пише БТА.

Както първи 24rodopi.com писа, в ранните сутрешни часове на 19 септември майка му скочи с него от прозореца на хотелската стая, в която освен тях двамата е имало мъж и още едно дете. Жената първо бе задържана, а след това насочена към психиатрично заведение.

При инцидента в квартал "Студен кладенец" 20-годишната майка не бе получила травми от падането, пострада само детето. След прегледи в кърджалийската болница, то бе транспортирано в Пловдив.

По случая бе образувано досъдебно производство по текстове от Наказателния кодекс, за опит за умишлено убийство. Към момента на образуване на досъдебното производство привлечен като обвиняем по случая нямаше.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК