Изплащат пенсиите до 21 декември

Животът днес

Изплащат пенсиите до 21 декември

8034
на 30.11.2020
Изплащат пенсиите до 21 декември
Автор:   ПИК

Между 7 и 21 декември ще бъде изплащането на пенсиите и добавката от 50 лева към тях, съобщават от Националния осигурителен институт. Общо 2 114 910 пенсионери ще получат добавка от 50 лв. към пенсиите си за декември, като допълнителната сума ще се изплаща на всички пенсионери, без значение от размера на пенсиите им.

препоръчано

От НОИ напомнят, че за изплащането на добавките за декември са били отпуснати допълнителни 105 925 000 лева по бюджета на ДОО, като средствата са осигурени за сметка на преструктуриране на разходите и/или трансферите по централния бюджет за тази година.Изплащането на добавката от 50 лв. към пенсиите става за пети пореден месец. Мярката, която е планирана в пакета със социално-икономически мерки на правителството, цели подкрепа на пенсионерите.

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това